02 / 05 / 2024

evtekse kaç firma katıldı

evtekse kaç firma katıldı

Trendlere öncülük eden EVTEKS Fuarı, bu yıl 160 bin metrekare alanda, 2 bin 500 markanın katılımıyla düzenlendi. EVTEKS 20. İstanbul Ev Tekstili Fuarı" 114 bin ziyaretçiye ulaştı.

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Resim Modern Kağıthane fiyatları ne kadar?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Resim Modern projesinde 48 aya kadar firma finansmanı sağlanıyor. Peki Resim Modern Kağıthane fiyatları ne kadar?

Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projeleri geliyor!

2017 yılı Aralık ayında Yör Palas Acıbadem projesini teslim edecek olan Yör Group, iki yeni proje hazırlığında. Firma, Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

EPP Kağıthane Arıcılar ihalesine 2 firma katıldı!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim (EPP) tarafından ihalesi dün yapılan Kağıthane Merkez (Arıcılar) Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesine 2 firma katıldı.

Kağıthane Kordon İstanbul Konutları ödemeler!

Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Kordon İstanbul Evleri'nde firma bünyesinde 40 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 657 bin TL'den başlıyor...

Kaçak emlakçılığın önüne geçilmeli!

Safa Emlak firma sahibi Hanefi Yaşar, sertifikasız ve ruhsatsız emlakçılığın sektöre büyük darbe vurduğunu belirtti. Yaşar, kaçak emlakçılığın engellenmesi için hükümete düzenleme çağrısı yaptı.

Avusturyalılar Kütahya'da kağıt fabrikası kuracak!

Kütahya'da, Avusturyalı bir firma tarafından 300 milyon avroluk yatırımla kağıt üretim fabrikası kurulmasının planlandığı bildirildi.

Muğla Milas'taki 31 kaçak yapı yıkılıyor!

Muğla Milas'ta kaçak olduğu tespit edilen 31 yapı için yıkım kararı alındı. Yıkım işlemi, Milas Belediyesince açılan ihaleyi kazanan firma tarafından gerçekleştirilecek. İhale, 31 Ağustos'da, Milas Belediyesinin Şevketiye Mahallesi'ndeld ek hizmet binasında yapılacak.

Greenox Residence Kağıthane'de ön talep toplanıyor!

Aycan Gayrimenkul ve Feres Yapı, tecrübe ve yatırım güçlerini yepyeni bir proje için bir araya getirdi. Bugüne kadar farklı bölgelerde butik projeler hayata geçiren iki firma, bu kez Kağıthane’de ikon bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Üsküdar Barbaros'daki arsa ihalesi için kaç firma teklif verdi?

Emlak Konut GYO tarafından Üsküdar Barbaros arsası için düzenlenen arsa satış karşılığı gelir paylaşımı ihalesi 1. oturumu tamamlandı.

DKY İnşaat Kağıthane Beşler'de ön talep toplanıyor! İlk görseller!

DKY İnşaat Kağıthane Beşler kentsel dönüşüm projesinde ön talep sürecine başladı. Çeliktepe'ye de kentsel dönüşüm projesi yapacak firma her iki projesinde de görsellerini yayınladı...

Tuzla Havaray proje ihalesine kaç firma başvurdu?

D-100 Karayolu ile Tuzla sahili arasında yaklaşık 5 kilometrelik hattı kapsayan Tuzla Havaray Projesi’nin proje ihalesine 11 firma başvurdu...

evtekse kaç firma katıldı Haberi

evtekse kaç firma katıldı


Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nden (TETSİAD) yapılan açıklamaya göre, ev tekstili sektöründeki son gelişmelerin sergilendiği, trend ve modaya yön veren ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu EVTEKS, sektörden büyük ilgi gördü. 21 Mayıs'ta kapılarını açan ve 25 Mayıs'ta sona eren fuar,  TETSİAD ve CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık organizasyonu iş birliğinde gerçekleştirildi. 


Trendlere öncülük eden EVTEKS Fuarı,  bu yıl 160 bin metrekare alanda, 2 bin 500 markanın katılımıyla düzenlendi. 


TETSİAD Başkan Yardımcısı Ali Sami Aydın, fuara 20 yıldır hiç gelmediği kadar Avrupalı alıcının geldiğini  belirterek, "Avrupalı firmaların fuara ciddi  talebi var. Yeni binalar hızla yapılmalı ve fuarımız büyütülmeli. Fuarda örme kumaşlar öne çıktı. Türkiye klasik kumaşta dünyanın en iyisi oldu" değerlendirmesinde bulundu.  


5 gün boyunca açık kalan fuarı yerli ve yabancı...