08 / 05 / 2024

evvel istanbul emlak konut şampiyon

evvel istanbul emlak konut şampiyon

EVvel İstanbul Başakşehir'de Emlak Konut GYO ile Intaya, EYG ve lotes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen Evvel İstanbul, 323 adet satışla kasımda İstanbul'da satışı yürütülen 46 proje arasından birinci oldu. '

Osoul İstanbul Emlak Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osoul İstanbul Emlak Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Muhannad Hendavi tarafından kuruldu. 

Ekin İstanbul Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ekin İstanbul Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgüven tarafından kuruldu. 

Burak İstanbul Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Burak İstanbul Emlak Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Al Nouri ve Mohamad Alsubh tarafından kuruldu.

Taj İstanbul Emlak ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taj İstanbul Emlak ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatıma Kerbouche ve Sami Naem tarafından kuruldu. 

Magic İstanbul Emlak Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magic İstanbul Emlak Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah Zitouni, Hassen Roukas ve Sarra Bouzid ortaklığında kuruldu.

Khane Istanbul Emlak Danışmanlığı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khane Istanbul Emlak Danışmanlığı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navid Porkarı Khiabanı tarafından kuruldu.

Aydoğanlar İstanbul Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğanlar İstanbul Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tür tarafından kuruldu.

Elite İstanbul Emlak Müşavirliği Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite İstanbul Emlak Müşavirliği Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde A.Alı Yahya  Mahdı tarafından kuruldu. 

Jewhara İstanbul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jewhara İstanbul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa A. Abdulamer Al-Jıbawı tarafından kuruldu.

Saray İstanbul Emlakçılık Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Saray İstanbul Emlakçılık Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da Anes S. Hassan Albakoush ve Azelden I.M. Elgün tarafından kuruldu. 

Luxury İstanbul Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Samer     Abdul Hamıd tarafından kuruldu.

Porto İstanbul Emlak Danışmanlık Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto İstanbul Emlak Danışmanlık Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Elsayed Abdelhamıd Hassane, Abdulnaser Samara, Ahmad Almamlouk, Mudhafer Jameel Shannoon ve Wael Salah Abdelaal ortaklığında kuruldu. 

Evvel İstanbul'un kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Evvel İstanbul'un 978 Ada 1 Parsel A1, A2, A3, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8, B9, C1, C2, C3 Bloklar İle Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ile Ada İçi Yolların kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı...

evvel istanbul emlak konut şampiyon Haberi

evvel istanbul emlak konut şampiyon

EVvel İstanbul Başakşehir'de Emlak Konut GYO ile Intaya, EYG ve lotes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen Evvel İstanbul, 323 adet satışla kasımda İstanbul'da satışı yürütülen 46 proje arasından birinci oldu. 'Evvel'de nasılsa, Evvel İstanbul'da fazlasıyla' sloganıyla Başakşehir Kayabaşı mevkiinde hayata geçirilecek projenin yatırım değeri 700 milyon TL. İki mahalleden oluşan 678 konut ve 10 ticari ünitenin yer aldığı proje, 40 bin metrekare alana...