28 / 04 / 2024

Evvel İstanbul Residence

Evvel İstanbul Residence

Evvel İstanbul Residence daire fiyatları 209 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin yer aldığı projede banka kredisi ile ödeme yapmak mümkün.

Kayaşehir Evvel İstanbul Residence!

Kayaşehir Evvel İstanbul Residence projesi 700 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar dairelerin yer aldığı projenin satış süreci devam ediyor.

Kayaşehir Evvel İstanbul Rezidans!

Kayaşehir Evvel İstanbul Rezidans projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. İntaya - İntes ve EYG Yapı imzası ile hayata geçirilen proje toplam 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Evvel İstanbul görselleri!

Evvel İstanbul projesinde daire bedelinin yüzde 80'ine kadar banka kredisi kullanılıyor. 700 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje Sağlık Kent'e 1 kilometre mesafede yükseliyor. İşte Evvel İstanbul görselleri...

Evvelin değerleri, geleceğin konforuyla burada: Evvel İstanbul!

İlk etabında 678 adet dairenin yer aldığı Evvel İstanbul projesi, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Kayabşı 3.etap bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje, 94 bin 636 metrekare alana sahip...

Evvel İstanbul'da mahalle konsepti!

Başakşehir'de konumlandırılan Evvel İstanbul projesi, sakinlerine mahalle yaşamı sunuyor. "Koru Kahve" ve "Koru Çeşme" adıyla 2 mahalleden oluşan projede, komşular mahalle kahvesinde buluşup sohbet edecek, mahalle çeşmesinden su içebilecek.

Evvel İstanbul'da lansman fiyatları sürüyor!

Emlak Konut GYO ile intaya EYG İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de geliştirilen Evvel İstanbul'da 230 bin TL'den başlayan lansman fiyatları devam ediyor.

Evvel İstanbul'da daire teslimleri 2016'da başlayacak!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de hayata geçirilen EVvel İstanbul'da lansman fiyatlarıyla satış devam ediyor...

Evvel İstanbul'da mahalle konsepti yaşatılacak!

Başakşehir'de 'Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul'da fazlasıyla' sloganıyla geliştirilen Evvel İstanbul, sakinlerine mahalle yaşamını sunuyor. Proje "Koru Kahve" ve "Koru Çeşme" adıyla 2 mahalleden oluşacak.

Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler!

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de ‘Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganıyla geliştirilen EVvel İstanbul, sakinlerine özledikleri mahalle yaşamını sunuyor. Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler...

Evvel İstanbul 46 projeyi geride bırakıp satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut GYO, Başakşehir'de geliştirilen EVvel İstanbul projesi, konut satış adediyle Kasım ayında rekor kırdı. 323 adetlik satışla Emlak Konut GYO işbirliğiyle İstanbul'da satışı yürütülen proje Kasım ayı şampiyonu oldu..

Evvel İstanbul 323 satışla kasım lideri!

Evvel İstanbul 323 satışla kasım lideri oldu. Başakşehir'de Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes ortaklığının hasılat paylaşımıyla hayata geçirdiği Evvel İstanbul'da 323 adet konut satıldı.

Evvel İstanbul'da 209 bin TL'ye daire!

Emlak Konut GYO, İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de geliştirilen EVvel İstanbul projesi, kasımda satış şampiyonu oldu. EVvel İstanbul'da kasımda 323 konut alıcı buldu...

Emlak Konut'un kasım ayında en çok daire satan projesi: Evvel İstanbul!

Emlak Konut GYO işbirliğiyle hayata geçirilen 46 proje arasında kasımda en çok satış yapılan proje EVvel İstanbul oldu...

Kasım'da EVvel İstanbul Evleri satış rekoru kırdı!

Emlak Konut GYO ortaklığı ile hayata geçirilen 46 proje arasında EVvel İstanbul, Kasım ayında en çok satış yapılan proje oldu. Projede 678 konut yer alıyor.

Evvel İstanbul Emlak Konut Kasım ayı satış şampiyonu oldu!

EVvel İstanbul Başakşehir'de Emlak Konut GYO ile Intaya, EYG ve lotes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen Evvel İstanbul, 323 adet satışla kasımda İstanbul'da satışı yürütülen 46 proje arasından birinci oldu. '

Kasım ayında en çok satış EVvel İstanbul'da oldu!

Kasım ayında İstanbul'da Emlak Konut GYO ile hayata geçirilen 46 gayrimenkul projesi arasında en çok satış yapan projenin Kayabaşı EVvel İstanbul projesi olduğu açıklandı.

Emlak Konut Kasım ayının satış şampiyonu Evvel İstanbul!

İstanbul'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile işbirliği ile hayata geçirilen 46 proje arasında Kasım ayında en çok satış yapılan proje Evvel İstanbul oldu.

Evvel İstanbul Residence Haberi

Evvel İstanbul Residence

Evvel İstanbul Residence, İntaya - İntes ve EYG Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Başakşehir2in Kayaşehir bölgesinde inşa edilen proje 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Evvel İstanbul Residence projesinde 678 tane daire bulunuyor. Dairelerin tasarımları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde yapıldı.


Evvel İstanbul Residence projesindeki dairelerin büyüklükleri 63 metrekare ile 223 metrekare arasında değişirken, fiyatları ise 209 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Evvel İstanbul Residence Kayaşehir projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede daire bedelinin yüzde 80'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. 


700 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Evvel İstanbul Residence yaşam alanları arasında yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, çocuk oyun alanları ve...