25 / 05 / 2024

evviva city bulut inşaat

evviva city bulut inşaat

Bulut İnşaat İstanbul dışı ilk yatırımını Tekirdağ'da gerçekleştirecek. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin bulunacağı projede daire fiyatları ise 91 bin 125 TL ile 177 bin 188 TL arasında değişiyor..

Bulut İnşaat Evviva Yaşam ne zaman teslim?

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Evviva Yaşam Merkezi projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Bulut İnşaat Evviva Yaşam ne zaman teslim edilecek?

Evviva Millenium Bulut İnşaat kampanyası!

Evviva Millenium Bulut İnşaat kampanyası sınırlı sayıda daireler için devam ediyor. Hemen teslim edilen dairelerden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Bulut İnşaat Evviva projelerinde tapular hemen teslim!

Bulut İnşaat imar sorunlarının ardından yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Bulut İnşaat'ın Evviva Home projesinde hayat başladı!

Ortak yaşam alanları için tüm detayları düşünen Bulut İnşaat, evviva Home projesinin satışlarının yüzde 70’ini tamamladı. Tapu teslimleri başlayan evviva Home projesinde bu yıl sonunda yaşam başlayacak.

Bulut İnşaat Evviva Home projesinde hayat başlıyor!

Hayatı kolaylaştıran konut projeleri ve uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihi olan Bulut İnşaat, Evviva Home projesinin satışlarının yüzde 70’ini tamamladı. Evviva Home projesinde bu yıl sonunda yaşam başlayacak.

Bulut İnşaat Evviva Gold projesi!

Bulut İnşaat Evviva Gold projesi İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Bulut İnşaat Evviva Gold projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Bulut İnşaat Evviva Gümüş City ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta 28 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen ve Bulut İnşaat Evviva Gümüş City ödeme planı bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, 1240 konuttan meydana geliyor.

Bulut İnşaat Evviva Gold!

Bulut İnşaat Evviva Gold projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salondan meydana geliyor.

Evviva Gümüş City satılık daire!

Evviva Gümüş City satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Evviva Gümüş City İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor...

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım!

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Esenyurt Evviva Gümüş City ne zaman teslim?

İstanbul Esenyurt ilçesinde Bulut İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Esenyurt Evviva Gümüş City ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılı sonu uygun görülüyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım!

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım, adres ve iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Evviva Nirvana projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Evviva Gümüş City satılık daire!

Evviva Gümüş City satılık daire alanları 65 metrekareden başlıyor ve 140 metrekareye kadar yükseliyor. Proje kapsamında yer alan daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

evviva city bulut inşaat Haberi

evviva city bulut inşaat

BULUT İnşaat İstanbul dışı ilk yatırımını Tekirdağ'da gerçekleştiriyor. Yaklaşık 150 bin metrekarelik bir arazi üzerinde hayata geçirilecek olan Evviva Real City adlı karma kullanım projesi 200 daire, 35 bin metrekare kapalı alana sahip bir AVM, 300 yataklı bir otel, 40 dükkân, 2 site içi kafeterya ve bir adet büyük bir mescitten oluşuyor. Proje içinde yer alacak sağlık kabiniyle doğumdan çeşitli müdahalelere kadar birçok sağlık hizmeti verilecek. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin bulunacağı projede daire fiyatları ise 91 bin 125 TL ile 177 bin 188 TL arasında değişiyor. Ticari alanlarda ise fiyatlar metrekaresi 3 bin 600 TL'den...