28 / 04 / 2024

evyap inşaat araçları

evyap inşaat araçları

Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Maltepe Başıbüyük'te yaptırılacak daireler için inşaat malzemesi taşıyan araçlar, bazı kişilerce taşlandı.

İnşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi buldu, vatandaşlardan yorumlar gecikmedi!

Türkiye genelinde ara eleman sıkıntısı yaşayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor. Paylaşılan detaylara göre inşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi bulurken, vatandaşlardan da yaşanan duruma adeta yorum yağdı. İşte o yorumlar...

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Blonde Emlak İnşaat Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Blonde Emlak İnşaat Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 125 bin TL sermaye bedeli ile Aemad Alahkar tarafından kuruldu.

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaman, Fırat Ersöz Müge ve Bayram Ekiz tarafından kuruldu.

Yurt dışı inşaat işlerinde vergilendirme nasıl yapılır?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Veysi Seviğ bugünkü köşesinde yurt dışı inşaat kazançlarındaki vergilendirmeyi kaleme aldı. İşte Veysi Seviğ'in 'Yurt dışı inşaat işi kazançlarında vergilendirme' başlıklı yazısı...

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 28 gün daha uzatıldı!

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. 

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 45 gün uzatıldı!

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. Şirketin kesin mühlet kararı 45 gün uzatıldı.

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 20 Eylül'e uzatıldı!

26 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmiş, daha sonra 2 ay kesin mühlet verilmişti. Şirketin 2 ay kesin mühlet kararı 7226 sayılı kanunda alınan tedbirler kapsamında 20 Eylül 2020 tarihine uzatıldı.

Afyonkarahisar'da sit alanına kaçak inşaat yaptılar!

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Seydiler Beldesi'nde yer alan Frig Vadisi'ne bağlı 1. derece sit alanına kaçak inşaat yapan kişi hakkında işlem başlattı...

Evyap İnşaat konkordato talep etti!

1994 yılında 7 milyon TL sermaye ile kurulan Evyap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, konkordato talebinde bulundu...

Hürser Tekin Oktay: Beşiktaş yönetimi gelirlerle inşaat yaptı!

Beşiktaş Başkan Adayı Hürser Tekin Oktay, önemli açıklamalarda bulundu. Oktay, ''Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği 85 milyon Euro gelirle inşaat yaptılar, iskemle aldılar'' dedi.

Gümüşhane'deki otel inşaatına tepki!

Gümüşhane'nin Süleymaniye Mahallesi'nde tarihi hanın yerine yapılan otel inşaatı vatandaşların tepkisine neden oldu. 

evyap inşaat araçları Haberi

evyap inşaat araçları


Alınan bilgiye göre, TOKİ'nin Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Başıbüyük Mahallesi'nde 5 blok halinde yapılacak 210 daire için yüklenici Evyap İnşaat firmasına ait araçlarca mahalleye malzeme getirilmeye başlandı. Ancak mahallede oturan ve evlerinin yıkılmasını istemeyen bazı kişiler, firmanın inşaat malzemesi taşıyan araçları ile iş makinelerine taşlı saldırıda bulundu.


Saldırı sonucu, Kemal Altun idaresindeki 41 F 4556 ve Necip Toprak yönetimindeki 41 F 8854 plakalı 2 TIR ile bir iş makinesinin camları kırıldı.


İnşaat malzemesi taşıyan araçlar, bunun üzerine güvenli bir yere çekildi. Polis, olayla ilgili çalışma...