29 / 04 / 2024

Expo 2017 müteahhitler

Expo 2017 müteahhitler

Türk müteahhidler, EXPO 2017'ye ev sahipliği yapacak Kazakistan'da 4 milyar doları bulacak yatırımlarda yer almak için harekete geçiyor. 5 milyon ziyaretçi beklenen organizasyon için havaalanı ve tren garı başta olmak üzere birçok yapılım yenileniyor.

Türk müteahhitler yurt dışında 354,6 milyar dolarlık iş üstlendi!

Türk müteahhitler bugüne kadar yurt dışında 354,6 milyar dolarlık iş üstlenirken, sadece 2017 yılında alınan işlerin tutarı 14,7 milyar dolara ulaştı.

Müteahhitler 2017'de konut satışlarından rekor bekliyor!

Müteahhitlerin morali konut satışlarındaki düşüşle bozulmadı. Yatırıma ara vermeden devam eden müteahhitler yılı rekor satış rakamıyla tamamlamayı hedefliyor.

Antalyalı müteahhitler 2017'den umutlu!

Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) konut satış rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Müteahhitler Birliği, Ekim ayı analizini açıkladı!

Türkiye Müteahhitler Birliği merakla beklenen Ekim ayı analizini açıkladı. Analizde, Türkiye’de son 3 çeyrekte yakalanan büyümenin 2017 yılında da devam edebilmesinin ekonomik ve siyasi normalleşmenin sağlanmasıyla mümkün olacağı vurgulandı.

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği'nin başkanı Erol Demir seçildi!

Sultanbeyli Müteahhitler ve Emlakcılar Derneği (SULMED) 22.10.2015 tarhinde yapılan Kurultayla başkanını Belirledi. Oyların tamamını alan Erol DEMİR Derneğin Başkanı seçildi.

Sakaryalı müteahhitler hizmet protokolünü imzaladı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Üyeleri ile birinci derece yakınları, göz sağlıkları için anlaşma yaptı. Sakarya Müteahhitler Birimi Derneği; özel bir göz hastane protokol imzaladı.

Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin!

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, "Atlanta’daki Türk- Amerikan Ticaret Odası ile yapılan anlaşma sayesinde ise orada yükselen inşaat sektörü için adımlar atılacak. Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin." dedi.

Süleyman Akbıyık: Müteahhitler borçlanarak inşaat yapıyor!

Müteahhitlerin son zamanlarda zorluklar yaşadığını ifade eden Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, inşaat sektöründeki olumsuzğun önce yabancılara konut satışların durmasıyla başladığını söyledi.

ANGIAD ve Müteahhitler Birliği inşaat sektörünün sorunlarını konuştu!

ANGIAD Başkanı Fatma Semiz, dernek üyeleriyle, Türkiye Müteahhitler Birliği'ni ziyaret etti. Toplantıda inşaat sektörünün yurt içinde ve yurt dışındaki sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.

Konya Müteahhitler Birliği KONESOB'u ziyaret etti!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirci ve Yönetim Kumlu üyeleri, KONESOB'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Müteahhitler Adana'daki arsa sorununu çözdü!

İmarlı arsa bulunamadığı için Adana'da ev fiyatları, İstanbul'daki boğaz manzaralı evlerle aynı fiyata satılmaya başlarken, Adanalı müteahhitler için çözümünü buldu.

Müteahhitler fiyat farkı kararnamesi istiyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için "fiyat farkı kararnamesi" çıkarılmasını istedi.

Müteahhitler fiyat farkı kararnamesi çıkarılmasını istiyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için 'fiyat farkı kararnamesi' çıkarılmasını istedi.

Expo 2017 müteahhitler Haberi

Expo 2017 müteahhitler


Türk müteahhidler, EXPO 2017'ye ev sahipliği yapacak Kazakistan'da 4 milyar doları bulacak yatırımlarda yer almak için harekete geçiyor. 5 milyon ziyaretçi beklenen organizasyon için havaalanı ve tren garı başta olmak üzere birçok yapılım yenilenmesi planlanıyor. İFA Dünya Kupası ve olimpiyat oyunlarından sonra dünyada ekonomik ve kültürel etki oluşturan üçüncü en büyük organizasyon olarak gösterilen EXPO 2017'ye ev sahipliği yapacak Kazakistan'da 2 milyar dolan devlet desteğiyle, 2 milyar dolan da özel sektöre ihale edilmek üzere 4 milyar dolara varan inşaat projesi öngörülüyor. Astana'da Cumhurbaşkanlığı Merkezi, Astana Stadyumu, önemli oteller ve Orta Asya'nın en büyük camisi gibi pek çok yapının inşasını üstlenen Türk müteahhidlerin EXPO 2017'in önemli projelerinde de yer alması bekleniyor. Kazakistan Türkiye İşadamlan Derneği Genel Sekreteri Ahmet Alyaz, tüketime...