03 / 05 / 2024

EXPO alanı projeleri

EXPO alanı projeleri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, 2016 yılında Antalya' da gerçekleştirilecek Dünya Botanik EXPO' sunun yapılacağı alana 350 yaşında bir zeytin ağacı dikti

Cunda Adası 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi! TOKİ projeleri için de bazı illerde acele kamulaştırma yapılacak!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan Cunda Adası kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?

TOKİ İstanbul projeleri gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? sorusunun cevabını merak ediyor.

Hatay EXPO alanı inşaatı Mart sonunda tamamlanacak!  

Hatay'da, "Medeniyetler Bahçesi" temasıyla gerçekleşecek alanda devam eden inşaat çalışmalarının Mart ayı sonunda tamamlanması bekleniyor. 

Hatay EXPO 2021'in düzenleneceği alanda inşaat hız kesmiyor!

Hatay'da, "Medeniyetler Bahçesi" temasıyla 10 Aralık 2021-30 Mayıs 2022'de yapılacak EXPO 2021'in gerçekleşti alan tanıtıldı.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Irak'ın Diyala vilayetinde koronavirüs nedeniyle imar projeleri durduruldu!

Irak'ta tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında yaşanan artış sebebiyle Diyala vilayetindeki tüm imar projeleri durduruldu.

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

Onikişubat'a 400 milyon liralık fuar alanı!

Kahramanmaraş’ın 415 bin nüfuslu ilçe belediyesi Onikişubat'ta yaklaşık 400 milyon liralık fuar alanı yatırımının yapılacağı açıklandı. Onikişubat, 2023’te Expo’yu düzenlemeye hak kazandı.

Ekim ayında ödül alan markalı konut projeleri!

Markalı konut üreticileri dikkat çeken projeleriyle ödül almaya devam ediyor. Ekim ayı içinde özellikleriyle ön plana çıkan ve ödüllere layık görülen 3 firma bulunuyor. İşte Ekim ayında ödül alan markalı projeler...

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 16.30’da açılacak.

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Aydos Ormanı'na komşu konut projeleri 2017!

İnşaat firmalarının yeni gözdesi Anadolu yakasında yer alan Aydos Ormanı oldu. İşte Aydos Ormanı'na komşu konut projeleri 2017...

EXPO alanı projeleri Haberi

EXPO alanı projeleri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, "Bu bir Türkiye projesi. Hepimiz Türkiye'yi 21. yüzyılda daha güzel, daha müreffeh, daha yeşil bir çevreye sahip olan, biyoçeşitliliğini daha iyi koruyan ve bunu bütün dünyanın tabiat ve kültür varlıklarına armağan olarak sunabilecek bir ülkenin hazırlıklarını yapıyoruz" dedi.


Bakan Eker, Antalya'daki EXPO alanında düzenlenen ağaç ve fidan dikim törenine katıldı. Tören alanında Antalya Çocuk Senfoni Orkestrası'nın kemanla seslendirdiği parçaları dinleyen Eker, daha sonra yaptığı konuşmada, 160 yıllık dünya EXPO tarihinde Türkiye'nin ilk kez Antalya ile EXPO'ya evsahipliği yapma hakkı kazandığına dikkati çekti.


Antalya'daki hazırlıkların sürdüğünü belirten Eker, "Hep beraber  dünyanın biyoçeşitlilik açısından en zengin, en güzel ülkesi olan Türkiye'de gelecek nesiller için yeni bir dünyanın umudunu bunun projelerini hazırlıyoruz" dedi.


Bir yıldan fazla süredir...