06 / 05 / 2024

EXPO Real münchen

EXPO Real münchen

EXPO Real 19. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Messe München Internatıon tarafından Almanya Messe München'de gerçekleşecek. Yoğun katılım beklenen fuar 04-06 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek.

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Bülent Dönmez tarafından kuruldu.

M’Expo için düğmeye basıldı! Maltepe'ye 650 milyon Euro’luk dev proje geliyor!

Hürriyet gazetesi yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü yazısında, merakla beklenen M’Expo projesini kaleme aldı. Söz konusu dev proje 650 milyon Euro’ya mal olacak...

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Doğantekin ve Ömer Faruk Doğantekin ortaklığında kuruldu.

Real Mechanical Solutions Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Real Mechanical Solutions Mühendislik Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Munther Samı Bashjaweesh tarafından kuruldu.

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

Real Kimya Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Kimya Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Albayrak tarafından kuruldu.

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akyol tarafından açıldı.

Oswe Real Estate GMBH Almanya'daki binasını satacak mı?

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin dolaylı iştiraki Oswe Real Estate GMBH'nin sahip olduğu taşınmazların satışı hakkında açıklama yaptı.

Gayrimenkul sektöründe 2019 izlenimleri!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Expo Real 2019 İzlenimleri'ni kaleme aldı. 

Faiz sistemine dur diyen projeler MÜSİAD EXPO’da start verdi!

Faiz sistemine dur diyen ve üreticiyi güçlendiren projeler MÜSİAD EXPO’da start verdi.

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

Real Value Global Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Value Global Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Çakmaklı, Ottmar Mıchael Renz ve Otta Franz Engel ortaklığında kuruldu.

EXPO Real münchen Haberi

EXPO Real münchen

EXPO Real'de karar alıcılar, bankacılar, yatırımcılar, proje geliştiricileri, gayrimenkul danışmanları, mühendisler ve planlamacılar, ekonomik bölge ve şehirlerden yetkililer, kurumsal gayrimenkul yöneticileri ve iş geliştirme müdürleri, emlak & yatırım sektörlerinin servis sağlayıcıları ve uzmanlar ile kişisel görüş alışverişleri yaratılacak.


Pazarın tüm bölümlerinden uluslararası üst düzeyde karar vericilerin bir arada olması bunun için en uygun şartları oluşturmaktadır. Yeni iş bağlantıları gerçekleştiriliyor ve firmalar lokayonu ve projeleri eşsiz bir çevrede tanıtıyor.


2015 yılında fuar alanının altı holünde 64 bin metrekare alanda, bin 707 katılımcı ve 38 binin üzerinde ziyaretçi ile gerçekleşen Expo Real fuarında mükemmel ağ oluşturma imkanları ve kazançları projeler ile...