05 / 05 / 2024

Expo Real tarihleri

Expo Real tarihleri

Avrupa'nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan Expo Real, bu yıl Grand Plaza projesiyle yeni bir iletişim platformu oluşturmaya hazırlanıyor.

Gayrimenkul sektöründe 2019 izlenimleri!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Expo Real 2019 İzlenimleri'ni kaleme aldı. 

Hasanoğlu Grup EXPO Fuarı'nda iş dünyasıyla buluştu!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri markalı projeleriyle 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında CNR Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. MÜSİAD Expo Fuarı’nda yatırımcılarla bir araya geldi.

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

Expo Turkey by Qatar'da 150 milyonluk gayrimenkul satıldı!

17-19 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar fuarında 150 milyon TL’lik gayrimenkul satışı yapıldı. 

Tuğra Gönden'in Expo Real 2017 izlenimleri!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Expo Real 2017 İzlenimleri'ni kaleme aldı. 

Smart Future Expo 6-7 Eylül'de!

Geleceğin akıllı binalarının ve akıllı şehirlerinin konuşulacağı Smart Future Expo 6-7 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek. Kamu, özel sektör ve üniversiteleri bir araya getirecek.

Natural Stone 25-29 Ekim'de CNR Expo'da!

Natural Stone 25-29 Ekim 2017 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek.

ERA, Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 18-21 Mayıs tarihleri arasında ‘Antalya Bayilik Fuarı - Franchise Expo Eurasia Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Dünyanın en büyük franchise firmaların katılacağı fuarın hem ülke, hem de Antalya ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor.

World Cities Expo İstanbul 5-18 Mayıs'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek organizasyon World Cities Expo İstanbul, 5-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Expo Turkey by Qatar'da son gün bereketi!

Katar’ın başkenti Doha’da 19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen EXPO TURKEY by QATAR’da, son gün bereketi yaşandı. Katar’da resmi tatil olan Cuma akşamı gelen yoğun ziyaretçi ve talep üzerine fuarın kapanış saati 22.00’ye kadar uzatıldı.

Astaş Holding, Expo Turkey by Qatar'a katılıyor!

Astaş Holding, 19-21 Nisan 2017 tarihleri arasında Katar’da düzenlenecek “Expo Turkey by Qatar” fuarında yeni proje ve yatırımlarını tanıtacak

Kıbrıslı müteahhitler International Real Estate 2017'de!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Ukrayna Kiev'de 1 -2 Nisan tarihleri arasında düzenlenen "International Real Estate 2017" Fuarına katıldı.

Expo Real tarihleri Haberi

Expo Real tarihleri

Avrupa'nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan Expo Real, bu yıl Grand Plaza projesiyle yeni bir iletişim platformu oluşturmaya hazırlanıyor.  Yaklaşık 500 metrekarelik bir alanda kurulan Grand Plaza, fuara katılan katılımcıların daha fazla iletişime geçmesini sağlayacak. Ayrıca organizasyonlar için de alternatif bir mekan oluşturacak. Expo Real'in büyük bir büyüme potansiyeli olarak görülen perakende sektörü de Grand Plaza ile teşvik edilecek. 2015'te 33 ülkeden 1.700'den fazla katılımcıyı ve 74 ülkeden 38 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarın, bu yıl katılımcı ve ziyaretçi sayısını artırması...