15 / 05 / 2024

expoyu kim kazandı

expoyu kim kazandı

EXPO 2020'nin hangi kentte düzenleneceğini belirlemek üzere toplanan Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) Genel Kurulu'nda yapılan oylamada Dubai 116 oy alarak EXPO’ya ev sahipliği yapmaya hak kazandı....

TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? İşte 977 milyonluk ihaleyi kazanan o firma!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a komşu olacak Arnavutköy Baklalı’da etaplar halinde hayata geçirilecek olan toplu konut projelerinde bir ihalenin sonucu daha belli oldu. Peki TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? 

Bankacılık hisseleri uçuyor. en çok hangi banka kazandırdı?

Borsadaki yükselişi 1 ay öncesine kadar kenardan izleyen bankacılık hisselerinde sert yükseliş sürüyor. Peki, bu yükseliş sürecek mi? Bankacılık hisseleri yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Hangi bankanın hissesi ne kadar kazandırdı? Bankacılık hisselerini kim alıyor?

Bitcoin yatırımcıları kara kara düşünüyor. Kim kazandı kim kaybetti?

Bitcoin piyasası, 2022 başından bu yana görülen en büyük düşüşü gördü. Piyasa son 24 saat içinde yüzde 11 düşüşle 35 bin 611 dolar seviyesine kadar geriledi. Cardano % 8,4, Ethereum % 6,3, Terra ise % 6,56 düşüş yaşadı.  

Vodafone çekilişle iPhone 13 veriyor! Son 2 gün! İşte iPhone 13 4 Nisan 2022 listesi...

Vodafone' un mobil uygulaması Vodafone Yanımda, çekilişle iPhone 13 veriyor. Peki, Vodafone Yanımda iPhone 13 çekilişinin sonuçları açıklandı mı? Kim kazandı? iPhone 13 fiyatları ne kadar? İşte tüm sorularınızın cevabı...

Esenler Tekstilkent Camii inşaatı ihalesini kim kazandı?

Esenler Belediyesi’nin yaklaşık 10 milyon liralık Esenler Tekstilkent Camii İnşaatı ihalesi, eski AKP İlçe Başkan Yardımcısı Kasım Albayrak’ın şirketine verildi. 

Survivor ev ödülünü kim kazandı?

Survivor'ın yeni bölümünde büyük ödül heyecanı yaşandı. Anneleriyle birlikte yarışan yarışmacılardan 5 tanesi ev ödülünü kazandı. 

Antalya Tünektepe'deki teleferik inşaatı ihalesini kim kazandı?

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kentin 618 rakımlı noktası Tünektepe'de yarım kalan teleferik inşaatının tamamlanması için 13 Ocak'ta yaptığı ihale sonuçlandı. Projenin ihalesi, 6 milyon 950 bin TL'lik teklifiyle Osman Uluç İnşaat'ın oldu.

Emlak Konut GYO Alibeyköy arsası (6.Levent) ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut GYO'nun bugün yapılan İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesinin 2.oturumunda en yüksek teklif Yeni Yapı-Taca İnşaat ortaklığından geldi.

Emlak Konut Üsküdar ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut’un yaptığı, Validebağ Korusu’nun karşısındaki Hava Subayları Lojmanı ihalesinde ipi Dap Yapı göğüsledi. Grup, ihalede 810 milyon liralık toplam satış gelirinin yüzde 50.15’ini taahhüt etti

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumunu Tahincioğlu Gayrimenkul - Nida İnşaat 407 milyon 588 bin TL teklifle kazandı.

Akkuyu Nükleer Santrali'nin inşaat ihalesini kim kazandı?

Akkuyu Nükleer Santrali'nin deniz hidroteknik yapılarının "anahtar teslimi" projelendirilmesi ve inşası ihalesini Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ kazandı.

Emlak Konut İstinye arazisi ihalesini kim kazandı?

Emirgan Korusu’na komşu İstinye arazisi, fiyatıyla da konuşulacak. Tahincioğlu, 1.8 milyar lirasını Emlak GYO’ya vermek şartıyla 3.6 milyar lira gelir taahhüt ederek ihaleyi kazandı.

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı ihalesini kim kazandı?

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı ihalesi ne zaman yapıldı? Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı sözleşmesi ne zaman imzalandı? Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı ihalesini kim kazandı? Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı hakkında tüm bilgiler bu haberde...

expoyu kim kazandı Haberi

expoyu kim kazandı

Fransa’nın başkenti Paris’teki OECD binasında yapılan BIE üyesi 167 ülke delegesinin katıldığı oylamada İzmir’in 36 oy alarak ikinci turda elenmesiyle Rusya’nın Ekaterinburg şehri ile Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehri son tura kaldı.


Son tur oylamasında Dubai 116 oy alarak ipi göğüsledi, Ekaterinburg ise 47 oy alarak ikinci oldu. Bir oy da kullanılmadı.


Bu arada oylamaları izleyen Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye’nin ikinci turda elenmesinin ardından, son tura önde giren Dubai delegasyonunu tebrik etti.


EXPO 2020 için Rusya'nın Ekaterinbug, Brezilya'nın Sao Paulo ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden Dubai ile yarışan İzmir, ilk turda 13 oyla elenen Sao Paulo'nun ardından ikinci turda 36 oyla yarışa veda etmişti. 


- EXPO hakkında 


Küresel çapta bilgi birikimini daha yaşanılır bir dünya için bir araya getiren organizasyonlar olan EXPO’larda,...