18 / 05 / 2024

Express Train Company

Express Train Company

Libya Devlet Demiryollarına bağlı Express Train Company, ülkedeki savaş nedeniyle zarar gören demiryollarının onarımı için Türk firmasıyla anlaşma imzaladı

Modern Company Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Company Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı El Bodoun tarafından kuruldu.

Express Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Express Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aya Babnsey ve Ramı Manafıkhı ortaklığında kuruldu.

Adam Golden Company İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adam Golden Company İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabah Alhusseın tarafından kuruldu.

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah İkbal Kara tarafından kuruldu.

Rs Company Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rs Company Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Majidiparsa tarafından kuruldu.

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Imad Mohamed K. Yousef tarafından kuruldu. 

Company Kamılsen Elektronik İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Company Kamılsen Elektronik İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Kamıl Harbı M. Al-Shammarı tarafından kuruldu.

Zeytinburnu’na Ömür Express geliyor!

İstanbul Zeytinburnu sahilde Ömür Express ismiyle yeni bir restoran açılıyor. Ömür Express'in ilk şubesi bu ayın sonunda açılıyormuş...

Elfahad Company İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elfahad Company İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ali A. Almohammed tarafından kuruldu.

Airport Express Otel Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Airport Express Otel Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi    Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Latif Bulut, Nesim Aras ve Tuncer Ziyaoğlu tarafından kuruldu.

DHL Express'ten İstanbul Havalimanı'na 135 milyon avroluk yatırım!

DHL Express Türkiye'nin Üst Yöneticisi (CEO) Claus Lassen yaptığı açıklamada "İstanbul Havalimanı'nda 135 milyon avroluk yatırım yaptık ve 42 bin metrekarelik bir alana sahibiz." dedi.

Green Express Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Express Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Canpolat tarafından kuruldu. 

Güven Company Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Company Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.Alı Hamad, Wanıs Lefsay ve Zubır Wanıs  Lefsay ortaklığında kuruldu. 

Express Train Company Haberi

Express Train Company

Libya Devlet Demiryolları tarafından kurulan Express Train Company, ülkedeki demiryolları projelerini ortak yürütmek amacıyla Kocaeli'deki bir firmayla anlaştı. 

     Kocaeli Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Yapı Tek Çelik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Günay Köse, Libya'da demiryolu çalışmalarının yeni başladığını belirterek, ülkede savaşta zarar gören 2 bin kilometrelik demiryolu hattının onarımının yapıldığını söyledi. 

     Express Train Company'nin, mekanik alanlardaki projeleri yönetmek için kurulduğunu ve 600 çalışanının bulunduğunu anlatan Köse, savaş başlayınca faaliyeti duran firmanın, çalışmalarına yeniden başladığını kaydetti. 

     Köse, hem üretim hem de inşaat alanında ortak projeler yapmak için anlaşma imzalayacaklarını dile getirerek, "Biz kendilerine danışmanlık hizmeti vereceğiz ve devletten alacağımız projeleri hem makine hem teknik bilgi hem de insan gücü götürüp orada beraber yürüteceğiz" diye konuştu. 

 ...