02 / 10 / 2024

EY Mimarlık Tasarım Ofisi Erhan Yüksel kim

EY Mimarlık Tasarım Ofisi Erhan Yüksel kim

Mimar Erhan Yüksel, 2011 yılında E.Y. Mimarlık ve Tasarım Ofisi'ni kurdu. Erhan Yüksel, Klas-A Mimarlık, Eren Yorulmazer Mimarlık, Tansaş, Migros ve Kiler Holding’de tecrübe kazandı. Peki Erhan Yüksel kimdir? İşte biyografisi...

Cemkar Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Cemkar Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Songül Kaya tarafından kuruldu.

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özge Meriç ve Sadettin Nedim ortaklığında kuruldu.

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Gören tarafından kuruldu.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Aydemir tarafından kuruldu.

Varsillas Design Mimarlık Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varsillas Design Mimarlık Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Türkmen Yazar tarafından kuruldu.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Asyapıt İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asyapıt İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Atmaca tarafından kuruldu.

Piloti Mimarlık Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Piloti Mimarlık Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Hakan Arslan ve Merve Ünsal tarafından kuruldu.

Babar Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Babar Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Ömer Faruk Babar tarafından kuruldu!

Akkoyun Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoyun Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Murat Akkoyun tarafından kuruldu.

Gaf Studıo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaf Studıo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EY Mimarlık Tasarım Ofisi Erhan Yüksel kim Haberi

EY Mimarlık Tasarım Ofisi Erhan Yüksel kim

Erhan Yüksel kimdir?


Erhan Yüksel, 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra sırasıyla Klas-A Mimarlık, Eren Yorulmazer Mimarlık, Tansaş, Migros ve Kiler Holding’de çalıştı. 


Tanşaş ile başlayan profesyonel yöneticilik kariyerinde perakende sektöründe özellikle konsept mağazacılık projeleri, perakende mağazacılık ve çok katlı alışveriş merkezi projelerinde önemli tecrübeler kazandı. İlerleyen yıllar içinde perakende tecrübesine ilave olarak ofis ve konut projeleri çalışmaları oldu. Sektörde uzun yıllar tecrübe kazandıktan sonra 2011 yılında E.Y. Mimarlık ve Tasarım Ofisi’ni kurdu.


Erhan Yüksel tasarım çizgisi, yapının tasarımını tüm boyutları ile irdeyen, ekonomik, teknolojik ve yaşadıkça değerlenen tasarım ilkesini gözetir. Konsept tasarımdan başlayıp fonksiyonelliği ve tasarlanacak yapının şehircilik açısından çevre etkisini baz alır. Tek bir binadan büyük ölçekli planlama projelerine uzanan çizgide çağdaş tekniklerle yenilikçi ve özgün mimari tasarımlar...