15 / 05 / 2024

Eycorp Archıtects İnşaat iletişim

Eycorp Archıtects İnşaat iletişim

Eycorp Archıtects İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Sevdir tarafından kuruldu.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Skaf Archıtecture İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skaf Archıtecture İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kaşdan tarafından kuruldu.

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İdil Tabak tarafından kuruldu.

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Galip tarafından kuruldu.

Creatıve Archıtects İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Creatıve Archıtects İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Canberk Tarım tarafından kuruldu.

Onur Şimşek Archıtects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Onur Şimşek Archıtects Mimarlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Onut Şimşek tarafından kuruldu.

Archıtettura Ceramıca İnşaat Dekorasyon Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Archıtettura Ceramıca İnşaat Dekorasyon Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Block Archıtects Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Block Archıtects Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Aynur Jumabekova, Ferhat Aker tarafından kuruldu.

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Defne Güven Meriç tarafından kuruldu.

Volkan Demirok Archıtects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Demirok Archıtects Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş’ta 150  bin TL sermaye bedeli  Volkan Demirok tarafından kuruldu.

Bam Archıtecture Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bam Archıtecture Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 10 bin TL sermaye bedeli  ile Burcu Aslım tarafından kuruldu.

Eycorp Archıtects İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eycorp Archıtects İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Sevdir tarafından kuruldu.

Nbm Archıtects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nbm Archıtects Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Başar tarafından kuruldu.

Eycorp Archıtects İnşaat iletişim Haberi

Eycorp Archıtects İnşaat iletişim

Eycorp Archıtects İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Sevdir tarafından kuruldu.

Eycorp Archıtects İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İNŞAAT . a-Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu,dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. . b-Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. d. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,...