06 / 05 / 2024

Eye On Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Kimin

Eye On Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Kimin

Eye On Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Rose Hındawı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eye On Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eye On Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Rose Hındawı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Valbruna Turkey Mayıs ayında paslanmaz çelik merkezi açacak!

Kalıp, makine, gemi inşa, medikal ile savunma ve havacılık alanlarında hizmet veren Valbruna Turkey, Mayıs ayı itibarıyla paslanmaz çelik servis merkezini devreye alacak.

Valbruna Turkey paslanmaz çelik merkezi açacak!

Otomotiv, enerji, petrokimya, hidrolik ve pnömatik, pompave vana, bağlantı elemanları, kalıp, makine, gemi inşa, medikal ile savunma ve havacılık alanlarında hizmet veren Valbruna Turkey, paslanmaz çelik merkezi açıyor..

China Homelife Turkey 3 Haziran'da kapılarını açacak!

Geçtiğimiz yıl yoğun bir katılım ile gerçekleşen China Homelife Turkey, bu yıl da 3-6 Haziran tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy İstanbul ‘da başlıyor.

Fantagero Corporatıon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fantagero Corporatıon Dış Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, Moheddin M.M Sh Delawı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Burton For Sulitıon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burton For Sulitıon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, Mohamed. Omar.A. Jaber Alamın Müdürlüğü'nde kuruldu.

Cengiz Ergün Manisa'daki 17 ilçeye ek gelir sağlayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhan Otel'in yanında bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait arsanın satışından elde edilen gelirin 17 ilçeye eşit şekilde dağıtılması için Büyükşehir Belediye Meclisi'ne önerge vereceklerini bildirdi.

All Happy Days yeni mağazasını Nispetiye On'da açtı!

Her zevke ve ilgi alanına hitap eden, romantik tasarımların markası olarak bilinen All Happy Days, birbirinden keyifli, özgün ve sayısız ürün seçeneği ile seçkin adreslerine bir yenisini Nispetiye On’da ekliyor.

On Emlak Pazarlama İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

On Emlak Pazarlama İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 240 bin TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015'te, Güngören'de, Ceki Cem Negrin, Şeli Ovadia ortaklığında kuruldu.

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi kuruldu!

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Jorge Cerdo Munar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

On Yıldız Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

On Yıldız Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 11 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile Avcılar'da, Faruk Yıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Investor's Guide Turkey son katılım tarihi 20 Şubat!

Gayrimenkul Türkiye Dergisi tarafından her yıl uluslararası MIPIM Fuarı için hazırlanan ve GYODER'in desteği ile etki alanını genişleten Investor's Guide Turkey 2015 dağıtım alanıyla firmanızı daha çok kişiye ulaştırıyor.

Konut kredisi on yılda 10'a katlandı!

TCBM verilerine göre, bankalardan kullanılan konut kredi miktarı son on yıllık dönemde 12 milyar 356 milyon liradan 126 milyar 439 milyon liraya yükseldi. Böylece konut kredisi on yılda 10 kat artış gösterdi.

Eye On Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Kimin Haberi

Eye On Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Kimin


Eye On Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Rose Hındawı tarafından kuruldu. 


Eye On Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak, 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Eye On Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Meşrutiyet Mh.Kodaman Sk. Güven İş Mr Ap.N.4/2...