19 / 07 / 2024

eyg yapı kayabaşı evvel evim

eyg yapı kayabaşı evvel evim

İntaya İnşaat, İntes İnşaat ve Eyg Yapı'nın Kayabaşı 3. etap projesi Evvel Evim adıyla satışa sunulacak. Evvel Evim Kayabaşı projesinde satışlar Ekim ayı içerisinde başlayacak...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 1 Kısım'ın ve Kayabaşı 7. Etap'ın kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 1 Kısım ve Kayabaşı 7. Etap ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projelerin kesin kabulleri yapıldı. Peki Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 1 Kısım'ın ve Kayabaşı 7. Etap nerede? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye’de  17 milyon 131  bin 900 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Ali Atıf Bir, Hakan Kaya tarafından kuruldu.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap'ın ihaleleri yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi'nde inşa edeceği konutların kura çekilişi yapıldı.

Adım İstanbul Kayaşehir fiyat!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı tarafınan Başakşehir Kayaşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul'da fiyatlar 696 bin TL'den başlangıç gösteriyor.. 

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap konut kısmi geçici kabulü yapıldı. 

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesi İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Adım İstanbul güncel fiyat listesi!

Adım İstanbul güncel fiyat listesi 650 bin TL'den başlıyor. İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor...

TOKİ Kayabaşı 22. Bölge 854 konut ihalesi ne zaman yapılacak?

Uzun zamandır beklenen Kayabaşı 22. Bölge için çalışmalar başladı. Peki TOKİ Kayabaşı 22. Bölge 854 konut ihalesi ne zaman yapılacak?

Adım İstanbul fiyat ve ödeme planı 2017!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı imzası ile inşa edilen Adım İstanbul'da daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Projede daireler Eylül 2018'de teslim edilecek..

Adım İstanbul Kayaşehir yeni fiyat listesi!

Adım İstanbul Kayaşehir yeni fiyat listesi 650 bin TL'den başlıyor. İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığıyla inşa edilmekte olan Adım İstanbul'da yüzde 5 peşinat yanı sıra cazip ödeme olanakları sunuluyor...

Adım İstanbul güncel ödeme kampanyası 2017!

Adım İstanbul Konutları İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projeden yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Kayabaşı Kayapark'ın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mevkiinde yapılacak olan Kayapark 1. Etap rekreasyon alanı inşaatının ihalesi gerçekleştirildi.

eyg yapı kayabaşı evvel evim Haberi

eyg yapı kayabaşı evvel evim


İntaya İnşaat, İntes İnşaat ve Eyg Yapı'nın İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayabaşı 3. etapta inşa edeceği proje, Evvel Evim adıyla satışa sunulacak. Evvel Evim Kayabaşı projesinde satışların Ekim ayı içerisinde başlaması planlanıyor.


Evvel Evim Kayabaşı projesinde 1.500 konut inşa edilecek. İntaya - İntes ortaklığının Emlak Konut GYO'nun Ekim 2013 yılında yaptığı ihalede 726 milyon TL teklif verilmişti. İntaya - İntes Kayabaşı projesine Ömer Faruk Çelik'in patronu olduğu Eyg Yapı daha sonra ortak oldu.


150 bin 395 metrekare inşaat alanı olan Evvel Evim Kayabaşı projesinde konut, ofis, ticaret, park ve eğitim tesis alanı bulunuyor. Evvel Evim Kayabaşı projesi 94 bin 636 metrekare alanda inşa ediliyor.


Ömer Faruk Çelik İntaya Kayabaşı projesine ortak oldu!


Tel: 0216 466 54 15

Web: www.eyggrup.com

Gülcihan YELKENCİ /...