02 / 05 / 2024

Eylül Taahhüt İnşaat adres

Eylül Taahhüt İnşaat adres

Eylül Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Yücel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Çopur, Galip Ahmet Alpat ve Haki Dalkılıç ortaklığında kuruldu.

Min Grup Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Min Grup Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gül tarafından kuruldu.

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Altınkılıç ve Kemal Altınkılıç ortaklığında kuruldu.

Paha Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Paha Taahhüt İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da Ahmet Serhat İçmeli, Emre İçmeli ve Sezai Kılıç ortaklığında kuruldu.

Kuleli Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuleli Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Fatih Yıldırım, Muhammed Kılıç ve Salih Atalay ortaklığında kuruldu.

Asset Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asset Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Taşlıca, Seyıtnur Azizov Adnan Polat tarafından kuruldu.

Sim Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sim Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Bingöl tarafından kuruldu.

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Aksoy tarafından kuruldu.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

ABS Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABS Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Gülçığ, Gökhan Bayat ve Selim Akyüz tarafından kuruldu.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Leo Taahhüt İnşaat Tarımcılık Limited Şirketi kuruldu!

Leo Taahhüt İnşaat Tarımcılık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman İpek tarafından kuruldu. 

Eylül Taahhüt İnşaat adres Haberi

Eylül Taahhüt İnşaat adres

Eylül Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Yücel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu. Eylül Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  her türlü inşaat taahhüt ticaretini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Eylül Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Atatürk Mahallesi, 505 Sokak,...