01 / 08 / 2024

Eylülbir İnşaat adres

Eylülbir İnşaat adres

Eylülbir İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te   1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sude Nas Arslan tarafından  kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Eylülbir İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylülbir İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te   1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sude Nas Arslan tarafından  kuruldu.

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato duruşması 16 Eylül'de!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato talep eden Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato duruşması 16 Eylül 2020 günü gerçekleşecek...

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 20 Eylül'e uzatıldı!

26 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmiş, daha sonra 2 ay kesin mühlet verilmişti. Şirketin 2 ay kesin mühlet kararı 7226 sayılı kanunda alınan tedbirler kapsamında 20 Eylül 2020 tarihine uzatıldı.

Eylülde inşaat malzemeleri ihracatı 1,9 milyar dolara yaklaştı!

İnşaat malzemeleri ihracatı Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 4,1 artarak 1,89 milyar dolar olarak gerçekleşti

İnşaatın Bugünü ve Yarını Konferansı 25 Eylül'de! 

İnşaatın Bugünü ve Yarını Konferansı 25 Eylül'de İstanbul'da gerçekleşecek. Konferansta sektörle ilgili çeşitli konu başlıkları ele alınacak. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

ABD'de Eylül inşaat izinleri aylık yüzde 5 azaldı!

ABD'de bugün açıklanan verilere göre, eylül inşaat izinleri aylık yüzde 5 azaldı. Piyasa beklentisi, inşaat izinleri verisinin eylül ayında değişmemesi yönündeydi. Yüzde 1,4 artması beklenen konut başlangıçları ise yüzde 6,5 arttı.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında yükselen projede 599 adet daire yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da yükseliyor.

Eylülbir İnşaat adres Haberi

Eylülbir İnşaat adres

Eylülbir İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te   1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sude Nas Arslan tarafından  kuruldu.


Eylülbir İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları,...