02 / 05 / 2024

Eylülce Gayrimenkul adres 

Eylülce Gayrimenkul adres 

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir İnciraltı'nda gayrimenkul satacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı,  İzmir İli, Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

Eskidji, Şekerbank'ın 262 gayrimenkulünü 26 Eylül’de satışa çıkarıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde 262 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü 26 Eylül 2019 Perşembe günü satışa çıkarıyor...

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de!

TURYAP'ın yaklaşık 2 sene önce gayrimenkul konusundaki ihtilafları mahkemeye gitmeden çözümlemek amacıyla hayata geçirdiği Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de yapılacak. 

İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27 Eylül'de!

İzmir Ticaret Odası ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası tarafından Elit Fuarcılık organizasyonunda düzenlenen İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27 Eylül’de kapılarını açacak. 

Gayrimenkul sektörü Eylül'de canlanacak!

Gayrimenkul sektörü öncüleri, sektörün yeniden canlanacağını belirtti. Temsilciler, Eylül ayı itibariyle konut fiyatlarında artış yaşanacağını belirtti.

Gayrimenkul sektörü Eylül-Ekim gibi canlanacak!

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, inşaat ve gayrimenkul sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Varlıbaş, gayrimenkul sektöründe Eylül-Ekim gibi canlanma beklediklerini vurguladı.

Türk gayrimenkul sektörü yurtdışı turuna çıkacak!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri yurtdışı turuna çıkacak ve “Türkiye yatırım için doğru adres” mesajı verecek. Şirketler, 3 ay içinde yurt dışında 3 ayrı fuara katılacak. Eylül ayında Dubai, ekim ayında Kuveyt ve kasım ayında da Cidde Cityscape fuarlarına gidilecek.

Antalya Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 23-25 Eylül'de!

Antalya Gayrimenkul, Proje Geliştirme ve Yatırım Fuarı 23-25 Eylül'de kapılarını açıyor. REAL ESTATE & INVESTEURASIA, on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezi’nde ağırlayacak.

Eylül Mekanik İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık ve Kuaför Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Mekanik İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık ve Kuaför Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Güdül tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

Eylülce Gayrimenkul adres  Haberi

Eylülce Gayrimenkul adres 

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, otel, aprt otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumları çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek ve 17.8.2017 tarihinde tescil edilen anonim şirket esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler,

Adres: Fikirtepe Mah.Rüzgar Sk.A2 Blok No:44be...