06 / 05 / 2024

eymir

eymir

Gölbaşı Eymir Toki -Akademi Yolu’nda hiçbir trafik işaret ve levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkardı. Yola tepki gösteren TOKİ sakinleri, “Kestirmeden gidelim derken ölüme gideceğiz” dedi.

Eymir’e ‘beton tehdit’ yargı yolunda!

Eymir Gölü’ne 150 metre mesafede, ‘Özel Çevre Koruma Bölgesi’ olarak belirlenen ve resmi kayıtta ‘ağaçlandırılacak alan’ olarak geçen araziye inşaat yapılması projesi yeniden gündeme geldi.

Eymir Gölü halkın ortak malı olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü 'nün Büyükşehir 'e devri ile ilgili iddialı açıklamalarını devam ettirdi. ODTÜ 'lülerin burayı kendi mülkleri gibi gördüklerini belirtti.

Eymir ağaçla korunacak!

En fazla iki kata izin var ler yapılmasına izin veriliyor. ÇED Raporu; Şehirlerde gerçekleştirilen projelerin, proje gerçekleşmeden projenin çevre üzerindeki önemli etkilerinin belirlendiği bir süreçtir.

Eymir'e 24 bin ağaç dikildi!

Eymir Gölü’nde düzenlenen ODTÜ Geleneksel Ağaç Dikme etkinliğinde binlerce kişi katıldı. ODTÜ Rektörü Acar, “5 bin civarında katılımcı var. 24 bin ağaç dikiliyor” dedi. Acar, kampanya kapsamında hedefin 300 bin ağaç olduğunu söyledi.

Ankara Oksijen Oran'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Teslimler bir ay sonra!

4AC Gayrimenkul Yatırım tarafından  Ankara Eymir ve Mogan Göllerine yakın konumda yükseliyor. Ankara Oksijen Oran projesinde yüzde 15 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor, teslimlerin ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Kanal Ankara, İmrahor'dan başlayıp Mogan'a uzanacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu bölgede Eymir Gölü ile Mogan'ı birbirine bağlayan Ankara'nın en güzel millet bahçelerinden birini kuruyoruz. 35 kilometrelik Kanal Ankara projesiyle şehrimize gerçekten çok farklı bir eser kazandırıyoruz." dedi.

Ankara'daki köpek barınağı millet bahçesi oluyor!

Ankara'daki Mogan ve Eymir göllerinin yer aldığı Gölbaşı ilçesinde Millet Bahçesi projesinin yapılacağı alan belli oldu.

Ankara Gölbaşı'na millet bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ankara'nın incisi olarak bilinen Eymir Gölü’nün hemen yanında yer alan 700 dönümlük alana Millet Bahçesi yapılacak.

Ankara'ya yeni metro müjdesi!

Başkentlilerin özellikle hafta sonları ziyaret ettiği Eymir Gölü’ne EGO seferleri başlıyor. Başkan Mustafa Tuna, Etlik Şehir Hastanesi için de metro çalışması yapıldığını da açıkladı.

Sinpaş Marina Ankara güncel daire fiyatları 2018!

Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak tasarlanan Oran Marina Ankara Evleri'nde 2018 daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Eymir Mahallesi Sosyal Tesisi inşaatı yüzde 70 seviyesinde!

Eymir Mahallesi Sosyal Tesisi inşaat çalışmaları yüzde 70 seviyesine ulaştı. TOKİ bölgesinde inşaatına başlanan 7 bin 750 metrekarelik inşaat bitince bölgenin yeni cazibe merkezi olacak. 

Ankara Eymir Aile Yaşam Merkezi bu yıl açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi'nin yeni projeleri bu yıl hizmete girecek.

Ankara'da inşaat molozları kaçak bölgelere dökülüyor!

Ankara’da, yasak olmasına rağmen inşaat molozları İmrahor, Eymir ve Kekiklikpınarı'na boşaltılıyor. Kaçak dökümün en çok zarar verdiği İmrahor’daki su yatağı hergeçen gün yok oluyor.

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Melih Gökçek'ten Eymir önerisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü’nün Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda halka açılması gerektiğini bir kez daha hatırlatarak, “Artık herkes şunu kabullenmeli. Eymir artık halka açılacaktır." dedi

eymir Haberi

eymir

Açılışı pankartlarla duyurulan Gölbaşı Eymir Toki - Akademi Yolu’nda hiçbir trafik işaret ve levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkardı. Asfaltlanarak bırakılan virajlı yola tepki gösteren TOKİ sakinleri, “Kestirmeden gidelim derken ölüme gideceğiz” dedi.


Gölbaşı’nda trafiği rahatlatmak için yapılan Eymir Toki - Akademi Yolu’nun açılışı sıkıntılı oldu. Asfaltlanarak trafiğe açılan yola hiçbir trafik işareti veya levhası konulmadı. TOKİ Konutları’nda oturan vatandaşlar ışıklandırmanın olmadığı yolun bu şekilde açılmasına tepki gösterdi. Virajlı ve uçurum kenarındaki yolu gece saatlerinde ilk kez kullandığını belirten bir araç sürücüsü kaza tehlikesi atlattığını belirterek şöyle konuştu: “Gölbaşı’nda kavşaklara yolun açılışı ile ilgili pankartlar asılmıştı. Gece ailece bayram ziyaretinden dönerken yolu kullandık. Keskin virajlı yolda ne bir aydınlatma ne de yönlendirme levhası vardı. Son anda uçurumu fark ederek ölümden döndük....