29 / 04 / 2024

eyt son dakika açıklaması

eyt son dakika açıklaması

Altın, dolar ve gümüş ile ilgili yorumlarda bulunan Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten şimdi de çok eden EYT açıklaması geldi. EYT ile ilgili ''herkes mutlu olacak'' diyen Memiş, yaş sınırı ve prim günü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

5 bin TL emekli ikramiyesinde son dakika! 29 Ekim 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, EYT'liler alacak mı?

5 bin TL emekli ikramiyesinde yaşanan son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 29 Ekim 2023 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, EYT'liler emekli ikramiyesi alacak mı?

Bakan Bilgin'den son dakika EYT maaşları açıklaması geldi! EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT maaşları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

EYT'de son dakika! Çalışmaya devam edecekler hemen baksın! Asgari ücret 9 bin 114 lira ödenecek! Prim farkı...

EYT yasasında emekli olup da aynı iş yerinde çalışmak isteyenlerle, emekli olup başka işte çalışmak isteyenlere ilişkin önemli bir maddeye de yer verildi. EYT'de son dakika! Çalışmaya devam edecekler hemen baksın! Asgari ücret 9 bin 114 lira ödenecek! Prim farkı...

EYT'lilere son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Az önce açıklandı, duyan inanamadı!

EYT'lilere son dakika bayram ikramiyesi müjdesi geldi. Az önce açıklandı, duyan inanamadı... Hemen bakın...

EYT'lilere flaş kolaylık: Emekli maaşı bağlama süresi kısalıyor! Hemen bu son dakika detayına bakın!

EYT'lilere flaş kolaylık... Emekli maaşı bağlama süresi kısalıyor... Hemen bu son dakika detayına bakın...

EYT'de son dakika şoku! EYT'lilerin maaşı Nisan'da yatacak mı? Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Siz de kontrol edin!

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle TBMM’deki EYT düzenlemesi görüşmelerine de ara verildi. EYT'de son dakika şoku! EYT'lilerin maaşı Nisan'da yatacak mı? Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Siz de hemen kontrol edin! 

Son dakika... Beklenen müjde geldi, sayılı günler var! EYT’den emekli olan kaç lira maaş alacak?

Ülkeyi sarsan deprem felaketinin ardından meclis çalışmalarına ara verilmesiyle birlikte, mecliste son aşamasında olan EYT çalışmalarına da ara verilmiş oldu. EYT’de sürecin uzaması ise ‘EYT iptal mı edilecek?’ sorularını akla getirmişti. Ancak son dakika müjdesi geldi.  Peki EYT’nin çıkacağı tarih

EYT'liler dikkat! EYT yasası 2023'te çıkacak mı? SSK, BAĞKUR emeklilik şartları son dakika!

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen emeklilikte yaşa takılanlar kanun teklifinin bu hafta Genel Kurul'dan geçmesi bekleniyordu. EYT'liler dikkat! EYT yasası 2023'te çıkacak mı? SSK, BAĞKUR emeklilik şartları son dakika! 

EYT'liler hemen bu rakamlara bakın! 2023'te emekli olacakların maaşları peş peşe açıklandı! Son dakika! 

EYT'de kimin ne kadar emekli maaşı alacağı artık netleşti. EYT'liler hemen bu rakamlara bakın! 2023'te emekli olacakların maaşları peş peşe açıklandı! Son dakika! 

EYT'liler dikkat! Maaşlarda son dakika depremi! Tam bu kadar olacak! Hemen peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

EYT ilgili yasa teklifi, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nda resmen kabul edilirken; teklifin gelecek hafta Meclis'te görüşülmesi bekleniyor. EYT'liler dikkat! Maaşlarda son dakika depremi! Tam bu kadar olacak! Hemen peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

EYT'liler dikkat! Emeklilikte yaşa takılanlar Mart'ı beklemeyin hemen maaşlarınıza bakın! Son dakika rakamlar!

Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği EYT düzenlemesi yasa tasarısı olarak Meclis’e geldi. EYT'liler dikkat! Emeklilikte yaşa takılanlar Mart'ı beklemeyin hemen maaşlarınıza bakın! Son dakika rakamlar!

Son dakika! Eyt’lilere emeklilik öncesi kötü sürpriz! Milyonlarca EYT’linin hayali bu haberle suya düştü!

5 milyon insanın yakından takip ettiği EYT düzenlemeleriyle ilgili son dakika açıklaması yapıldı. İlk ödemelerin ne zaman yapılacağı EYT’liler tarafından merak edilirken flaş açıklama Bakan Bilgin'den geldi. İşte detaylar...

Son dakika! Ak Parti’den açıklama geldi! EYT o gün çıkıyor!

EYT düzenlemesinde çalışmalar devam ederken, kapsama girecek milyonlarca vatandaş emeklilik için gün sayıyor.  EYT’nin ne zaman yasalaşacağına dair Ak Parti’den son dakika açıklaması gönüllere su serpecek.

eyt son dakika açıklaması Haberi

eyt son dakika açıklaması

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından, piyasaları resetliyorlarlar diyerek şubat ve mart ayına dikkat çekmişti. İslam Memiş, ''Dolar düzeltme yapacak. Yıl sonunda 20-21 aralığından 17-18 aralığına düşebilir. Piyasalar kafayı yedi ve...Şubat ve Mart'ta musluklar açılacak” dedi. 

Şubat ve mart aylarında kredi musluklarının açılacağını söyleyen Memiş, bankaların konut, araç ve ihtiyaç kredisi vermediğini tekrarlamıştı.  Bankaların Merkez Bankası kontrolünde olduğuna dikkat çeken Memiş, “Kredi miktarları düşük ancak vermiyorlar.

Konut kredilerinde düşüş görülecek ancak yansımayacak. Neye ihtiyacınız varsa alınız” diye konuştu ve ardından EYT açıklaması...