29 / 04 / 2024

eyüp 2015 okul onarımları

eyüp 2015 okul onarımları

Eyüp Belediyesi, 2015-2016 eğitim öğretim dönemini öğrencilerin ve öğretmenlerin daha rahat geçirebilmeleri adına tüm okullara yönelik desteğini sürdürüyor.

Eyüp'teki iki okul hizmete açıldı!

Eyüp Belediyesi, Eyüp Kaymakamlığı ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hayata geçirdiği 2 okul ve 1 yaşam merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Eyüp'teki 27 okul boyanıyor!

Eyüp Belediyesi tarafından Eyüp ilçe sınırlarındaki 27 okulun boya ve badana işlemleri gerçekleştiriliyor.

Eyüp Eroğlu: Tokat'ta emekliler TOKİ'den ev sahibi olacak!

Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp Eroğlu, 2015 yılında ki çalışmalar ve 2016 yılına ait projeler hakkında Güneş Medya yönetim kurulu başkanı ve Gazete Tokat imtiyaz sahibi Mehmet Aktürk'e makamında önemli açıklamalarda bulundu.

Eyüp'te 7 okul törenle açıldı!

İSTANBUL Eyüp'te yapımı tamamlanan 7 okulun açılışı törenle yapıldı. Törene Avrupa Birliği Eski Bakanı ve Ak Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Volkan Bozkır da katıldı.

Eyüp'teki 7 okul hizmete açıldı!

Eyüp Belediyesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inşası gerçekleştirilen 7 okul AB Eski Bakanı Volkan Bozkır’ın da katıldığı bir törenle açılarak hizmete alındı, törene Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı...

Eyüp'te okullar yeni döneme hazırlandı!

Eyüp Belediyesi, 2015-2016 eğitim öğretim dönemini öğrencilerin ve öğretmenlerin daha rahat geçirebilmeleri adına tüm okullara yönelik desteğini sürdürüyor.

Eyüp Çırçır Mahallesi kentsel dönüşümü için ihale yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Eyüp Çırçır Mahallesi ve yakın çevresini kapsayan 3 milyon 400 bin metrekarelik kentsel dönüşüm alanına yönelik veri elde etme işini ihaleye çıkardı. İhale 6 Ekim 2015 tarihinde yapılacak...

Eyüp Sultan Türbesi’nin çinileri Anikya İznik Çini'den!

Eyüp Sultan Türbesi, yaklaşık 4 yıl süren restorasyonun ardından, ramazanın ilk cuması olan 19 Haziran 2015 tarihinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı bir törenle açıldı.

Remzi Aydın: Eyüp demir ağlarla örülecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, site yöneticileri ve okul müdürlerine, sosyal hizmetlerden spora, eğitimden altyapıya ve kültüre kadar yapılan tüm hizmetler ve hazırlanan projelerle ilgili bilgi verdi.

Eyüp silüet imar planı 6 Şubat'ta askıdan indiriliyor!

Eyüp Merkez Mahallesi, Tarihi Kent Merkezi Görünümü (SİLÜET) Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı Plan Notu ilavesine ilişkin 1/5000 ölçekli plan, 6 Şubat 2015'te askıdan indiriliyor. İşte o plan...

Eyüp Öğretilebilir Çocuklar Okulu'nun temeli atıldı!

Hayırsever Nurdan Fatma Önder’in katkılarıyla hayata geçirilecek Öğretilebilir Çocuklar Okulu'nun temeli törenle atıldı. Eyüp Belediye Başkanı Aydın, "Bu okul ötelenmiş, görmezden gelinmiş çocuklarımızın değerlenmesi için önemli" dedi.

İstanbul Eyüp'te 4 milyon 942 bin TL'ye satılık işyeri!

İstanbul İli Eyüp İlçesi'nde yer alan 839,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan işyeri İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 16 Ocak 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Niyazi Ateş mirası Eyüp'teki 8 gayrimenkul ihaleye çıktı!

Niyazi Ateş mirasında yer alan Eyüp'teki 8 gayrimenkul İstanbul 3. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından ihaleyle satışa çıktı. Toplam bedeli 32 milyon 435 bin TL olan gayrimenkuller için son teklif tarihi 13 Şubat 2015...

eyüp 2015 okul onarımları Haberi

eyüp 2015 okul onarımları

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın talimatıyla, ilçede bulunan okullar, belediye ekipleri tarafından temizlenerek adeta çiçek gibi oldu. Eğitime ve öğrencilere birçok farklı alanda verdiği desteği her geçen gün daha da arttırarak sürdüren Başkan Aydın, okullarda yapılan temizliğin titizlikle sürdürülmesi konusu üzerinde hassasiyetle durdu. Ayrıca ihtiyacı olan okulların boyaları da Eyüp Belediyesi tarafından yapıldı. İlçede bulunan 67 okul elden geçirilerek yeni eğitim öğretim dönemine hazırlandı.


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyerek, “Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz için Eyüp Belediyesi olarak elimizden gelen her desteği sağlayacağız. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde de onlar için farklı desteklerimizin yanı sıra çok sayıda kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerimiz de olacak” diye...