29 / 04 / 2024

Eyup Bayburtlu

Eyup Bayburtlu

Bayburtlu Gayrimenkul Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyup Bayburtlu, Hanefi Bayburtlu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Kaçkar Taahhüt Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Taahhüt Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyup Arslangörür tarafından kuruldu.

Bayburtlu Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburtlu Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Güllü Doğan tarafından kuruldu.

Bayburtlu Grup Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburtlu Grup Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Faruk Akdağ tarafından kuruldu.

Devrent Mimarlık Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Devrent Mimarlık Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de Eyup Yıldırım tarafından kuruldu.

Seey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Eyup Şermet ve Sefer Kanpolat ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Samsun Vezirköprü'de yeni yapılan hastane için dökülüyor iddiası!

Samsun Vezirköprü'de 2014'te inşa edilen devlet hastanesi yaklaşık 3 ay önce hizmete sunuldu. Hastanenin son halini görüntüleyen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Hastanenin tavanında akma, duvar ve merdivenlerde çatlaklar var. Tavan alçı kaplamaları kırılmış" diye konuştu.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Avcılar Garden'da 3+1'ler 1.8 milyon TL'ye!

Bayburtlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Avcılar Garden projesinde satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Sun Of Silivri projesi geliyor! Yeni proje!

Bayburtlu İnşaat, Silivri'de hayata geçireceği yeni projesi Sun Of Silivri için düğmeye bastı. Projede 388 adet daire ve 15 adet ticari alan yer alacak.

Avcılar Garden'da 2+1'ler 1.2 milyon TL'ye!

Bayburtlu İnşaat tarafından inşa edilen Avcılar Garden projesinde stoklar azaldı. Projede fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor.

Avcılar Garden güncel fiyatları!

Avcılar Garden güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. Bayburtlu İşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Avcılar Ambarlı'da inşa ediliyor.

Bayburtlu Konut Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburtlu Konut Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Aka ve Hacı Osman Bayburtlu ortaklığında kuruldu. 

Eyup Bayburtlu Haberi

Eyup Bayburtlu

Bayburtlu Gayrimenkul Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyup Bayburtlu, Hanefi Bayburtlu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


Bayburtlu Gayrimenkul Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bayburtlu Gayrimenkul Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi, Bağdat Caddesi,...