06 / 05 / 2024

eyüp hayvan barınağı

eyüp hayvan barınağı

Eyüp Işıklar Mahallesi, Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Yaşam Alanı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

İngiltere resmen Eyüp'ten daha ucuz: Eyüp'te yeni evler 9-15 milyona satılırken, İngiltere'de 4.5 milyon TL'ye satılıyor

Konut almak isteyenlerin yurt dışına yöneldiği son günlerde sık sık gündem oluyor. İstanbul'un Eyüp ilçesi ile İngiltere'de konut fiyatları karşılaştırıldı. Aradaki uçurum dikkatleri çekti. İşte o rakamlar...

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Aksüs Yapı, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi için harekete geçti. Peki, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi nerede? İşte Aksüs Yapı'nın Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap geliyor! Yeni proje!

Yeni Eyüp Evleri projesinin satışlarına devam eden Aksüs Yapı projesinin 2. etabı için düğmeye bastı. Yeni Eyüp Evleri 2. Etap'ta 210 adet konuta yer verilecek.

Eyüp Akbal: BDDK yola güçlü şirketlerle devam edecek!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından (BDDK) 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesinin tasarruf finansman sistemini daha da güçlendireceğini ve vatandaş adına riski sıfıra indirmek için gerekli olduğunu söyledi.

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Eyüp Akbal: Devlet güvencesini uzun zamandır bekliyorduk!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan’ın faizsiz konut edindirme sistemine ilişkin yasa hazırlıklarının bitme aşamasına geldiğini açıklamasından sonra FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal konuya ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı.

Eyüp Sultan Meydanı ve çevresini düzenleme çalışması başlatıldı!

Çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi, Eyüp Sultan Meydanı ve çevresinde yer alan tarihi yapıların görünümlerini kapatan düzensiz yapılaşmaları kaldırmak için çalışmalara başladı.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Eyüp Sultan Mahallesi, 7570 ada, 14 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Eyüp Muhcu: Asıl sorun kentsel denetim!

TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Eyüp Muhcu, Kartal’da yıkılan binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Muhcu, “İktidar yıkımlara izin vermeme konusunda samimiyse bugün imar barışı kanununu iptal etmeli” diye konuştu.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi imar planı askıda!

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi 1635 parsel ile 1629 ve 1633 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

İmar barışına Bursa'dan 400 bin başvuru yapıldı!

Başvuruların Haziran 2018 itibari ile alınmaya başlandığı imar barışına Bursa'dan 400 bin başvuru yapıldı. Yapılan başvurulardan ise yaklaşık 40 bin yapı için ücret ödemesi yapılıp 'yapı kayıt belgesi' alındı...

Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 10 indirim fırsatı!

Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Eyüp Yeşilpınar Metro durağına sadece 30 metre mesafede bulunan projede teslimler hemen yapılıyor.

eyüp hayvan barınağı Haberi

eyüp hayvan barınağı


İstanbul Eyüp İlçesi, Işıklar Mahallesi, Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Yaşam Alanı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17 Haziran 2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 21 Ekim 2016 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...