13 / 05 / 2024

eyüp İSKİ çalışmaları son durum

eyüp İSKİ çalışmaları son durum

Eyüp ilçe sınırları içerisinde yapılan İSKİ çalışmaları düzenlenen bir toplantıda masaya yatırıldı. Eyüp İSKİ Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen Koordinasyon Toplantısı’na, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı...

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla hızla sürdürülen ve depreme dayanıksız binaların yıkımıyla başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, meyvelerini veriyor. Erguvan Evleri'nin teslimleri yapıldı.

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

Eyüp Sultan Meydanı ve çevresini düzenleme çalışması başlatıldı!

Çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi, Eyüp Sultan Meydanı ve çevresinde yer alan tarihi yapıların görünümlerini kapatan düzensiz yapılaşmaları kaldırmak için çalışmalara başladı.

TİKA gönüllüleri Makedonya'da restorasyon çalışmalarına katıldı! 

TİKA tarafından düzenlenen 2019 Tecrübe Paylaşım Programı kapsamında Makedonya'da bulunan gönüllüler, TİKA'nın Üsküp'te restorasyonu süren Sultan Murat ile Alaca camilerindeki çalışmaları inceledi. 

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yenileme çalışmaları başladı!

TOKİ, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni yenileme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında, ilk önce arazide arkeolojik kazı yapılacak. 

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için düğmeye basıldı!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için çalışmalar başlatıldı. Hattın 2 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor...

Üsküdar'da cephe iyileştirme çalışmaları tam gaz!

Üsküdar Belediyesi, ilçedeki 85 binanın mantolama, dekoratif sıva ve boya çalışmalarını tamamlandı.

Eyüp Baharyaka'da inşaat çalışmaları başladı!

Eyüp Baharyaka projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projede ön talep avantajlarıyla daire sahibi olmak için son gün 15 Ağustos olarak açıklandı. 

Eyüp Stadı'nda çalışmalar başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın da girişimleriyle depreme dayanıksız olduğu için müsabakalara kapatılan Eyüp Stadı yenilenecek...

eyüp İSKİ çalışmaları son durum Haberi

eyüp İSKİ çalışmaları son durum


Eyüp ilçe sınırları içerisinde yapılan İSKİ çalışmaları düzenlenen bir toplantıda masaya yatırıldı.  Eyüp İSKİ  Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen Koordinasyon Toplantısı’na, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi, Belediye Fenişleri Müdürü Muhammet Çakır, İSKİ Şube Müdürü Abdüsselam Altunkaynak  ve diğer İSKİ yetkilileri katıldı. 

İSKİ Şube Müdürü Altunkaynak ve İSKİ bölge şefleri, ilçede yapılan çalışmalar sırasında desteklerini esirgemeyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve diğer çalışanlara teşekkür etti. İSKİ yetkilileri ayrıca ilçede gerçekleştirilen çalışmaları ve yeni projeleri içeren bir sunum da yaptılar. 

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da toplantıda yaptığı konuşmada, “Eyüplü vatandaşlarımız, İSKİ ile ilgili istek ve şikayetlerini bizim Beyaz Masa birimimize iletiyorlar. Biz de İSKİ şubemize ulaştırıyoruz. Bölgemizde altyapı ve temiz su atık çalışmaları devam ediyor. Mahalle ve sokak aralarında...