14 / 05 / 2024

Eyup Kesmez

Eyup Kesmez

Agah Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezai Polat ve Eyup Kesmez ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kaçkar Taahhüt Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Taahhüt Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyup Arslangörür tarafından kuruldu.

Devrent Mimarlık Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Devrent Mimarlık Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de Eyup Yıldırım tarafından kuruldu.

Seey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seey İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Eyup Şermet ve Sefer Kanpolat ortaklığında kuruldu.

Uhm Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uhm Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Murad Kesmez ve Mazlum Hüseyin Kesmez ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

EHY Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EHY Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyup Kısı tarafından bugün 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konya'nın 3 mahallesinin altyapısı yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü Karatay Hayıroğlu, Karapınar Kesmez ve Güneysınır Aydoğmuş mahallelerine toplam 43 bin 215 metre uzunluğunda kanalizasyon şebekesi yapımı gerçekleştirecek.

Agah Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agah Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezai Polat ve Eyup Kesmez ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Güzel Ay İnşaat Gayrimenkul Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Ay İnşaat Gayrimenkul Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da, 5 Mart 2015'te Eyup Güzel, Aytekin Musullu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri Önal, Eyup Yıldırım, Nazim Kılıç, Zafer Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

ARS Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

ARS Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Ramazan Erhan Kesmez tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta İdealtepe, Namık Kemal Caddesi, Zümrüt Sitesi B Blok'ta kuruldu.

Münir Özkök: İnşaat sektörü 2015’e kadar hız kesmez!

Gayrimenkul sektöründe yaşanan büyümenin 2014’te de devam edeceğini öngördüklerini belirten Münir Özkök, “İnşaat domino etkisi yaratan sektörlerden biri, 200’den fazla alt sektörü besleyen, istihdam yaratan bir sektör" dedi

Eyup Kesmez Haberi

Eyup Kesmez

Agah Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezai Polat ve Eyup Kesmez ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Agah Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) TURİZM a-)Türkiye'nin iç ve dış turizm potansiyelinin gelişmesi ve mevcut kaynaklarının daha verimli bir şekilde işletilmesi ile turistlerin dinlenme ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması konusunda hizmet vermek. Yurt içinde ve yurt dışında turizm seyahat acenteleri ile devamlı ya da geçici ortaklıklar tesis etmek yada bu kabil acenteleri işletmek, devir almak, devir etmek. b-)Kara deniz hava yolları ile charter ve diğer anlaşmalar ile turist taşıma toplu turistik gruplara yurt içinde ve dışında geziler tertip etmek yada bu kabil gezilere aracılık etmek, bunlar...