03 / 05 / 2024

eyüp park ulaşım

eyüp park ulaşım

İstanbul Avrupa yakası Eyüp'te konumlandırılan Eyüp Park Yeşilpınar satılık daire fiyatlarını haberimizde bulabilirsiniz. Eyüp Park Yeşilpınar satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1' e kadar afrklılık gösteriyor...

Eyüp Park adres bilgileri !

Eyüp Park adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'da Avrupa Yakası'nda Eyüp'te yükseliyor

Eyüp Park nerede?

Gül İnşaat tarafından yapılan Eyüp Park Yeşilpınar'da Veysel Karani Camii'nin yanında inşa ediliyor...

KİPTAŞ, Eyüp dönüşüm projesinin ruhsatını aldı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün yaptığı açıklamada Eyüp'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ruhsatın alındığını duyurdu.

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Eyüp Akbal: Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, referandum sonrası görüşlerini paylaştı. Akbal, "Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum" dedi.

Eyüp Demirel: Gümüşhane'deki köylerde arsa oluşturulmalı!

Kamuoyu Bilinçlendirme Derneği Başkanı Eyüp Demirel, Gümüşhane'deki ekonomik döngüyü artırmak için köylerde arsa üreterek ev yapacak bireylerin önünün açılması gerektiğini söyledi.

Eyüp Akşemsettin Parkı yeni yüzüyle hizmet verecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçede bulunan spor alanları, yeşil alanlar ve parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Son olarak ekipler, Akşemsettin Parkı'ında revizyon çalışmalarına başladı.

Eyüp'e prestij cadde müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ayrıca Eyüp'ün geleceğine yön verecek, yaşam standartlarını yükseltecek yatırımlarla birlikte ulaşım ve prestij caddeler gibi hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgi verdi.

Eyüp Karadolap Mahallesi'ndeki çocuk parkı imara mı açılacak?

İstanbul Eyüp Belediye Başkanı, Alibeyköy Karadolap Mahallesi'nde bulunan aynı zamanda afet toplanma bölgesi olan çocuk parkının imara açılmasına direnen mahallelilerle 'ikna' toplantısı gerçekleştirdi, ancak başarılı olamadı.

Remzi Aydın: Eyüp ulaşım anlamında çok rahatlayacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçede gerçekleşecek olan yenilikleri anlattı. Aydın, Eyüp'e 2019 yılında tamamlanması planlanan 3 metro birde tramvay müjdesi verdi.

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Oktay İncesu Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Eyüp, Güzeltepe Mahallesi, F.S.M.Bulvarı Yeni Baraj Yolu Caddesi'nde açıldı.

Eyüp'ün çehresi ulaşım projeleriyle değişiyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Eyüp'teki projelerden bahsederek "Eyüp’ü bir dünya kenti yapmak için vizyon projelerimizin yapımı tüm hızıyla sürüyor."dedi.

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Bağcılar Nurol Park ulaşım!

Bağcılar Nurol Park ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yer alıyor. Nurol GYO imzası ile yükselen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Beyaz Park ulaşım bilgileri!

Toplam 100 milyon TL 'lik yatırımla inşa edilen proje 370 daire yer alıyor. Beyaz Park ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Zeytinburnu - Topkapı bölgesinde inşa ediliyor.

eyüp park ulaşım Haberi

eyüp park ulaşım

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te Gül İnşaat tarafından yükselen ve 3 bloktan oluşan projede stüdyo daireden 3 oda 1 salon daireye kadar bir çok konut seçeneği yer alıyor.


Toplamda 329 konuttan meydana gelen Eyüp Park Yeşilpınar Evleri'nde 119 adet de ticari ünite bulunuyor. Proje, Vialand'a 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Eyüp Park Yeşilpınar satılık!


Eyüp Park Yeşilpınar satılık daire fiyatları hakkında bilgiyi satış ofisinden alabilirsiniz. 


Eyüp Park Yeşilpınar adres bilgilerine göre proje, Yeşilpınar'da yükseliyor. Projede;  kapalı otopark, sinemalar, alışveriş alanları, hipermarket ve teknomarket bulunuyor.


Eyüp Park Yeşilpınar telefon numarası 0212 627 99 99 olarak belirlendi. Yüzde 1 KDV ile konut satın alınabilen Eyüp Park Yeşilpınar'ta dairelerin alanları ise 34 metrekare ile 176 metrekare arasında değişiyor.


Eyüp Park ulaşım!


Eyüp Park ulaşım bilgilerine göre proje, Levent'e 12 kilometre,...