04 / 05 / 2024

eyüp riskli yapı

eyüp riskli yapı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkmadıklarını ifade etti...

Eyüpsultan'daki riskli yapıların yüzde 97'si yıkıldı!

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 2020 yılında tespit edilen toplamda 464 riskli yapının yüzde 97'lik kısmı yıkıldı.

Eyüpsultan'daki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Muhtelif Mahallelerdeki Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı çıkarıldı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Eyüpsultan'da riskli yapılar ortadan kaldırılıyor!

İstanbul Eyüpsultan Belediyesi, ilçe genelinde süresi dolan riskli yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor.

Eyüpsultan'da riskli yapılar ortadan kaldırılıyor!

İstanbul Eyüpsultan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde riskli yapıların yıkımına devam ediyor.

Eyüp Muhcu: Kaçak yapılaşma yerleşim yerlerini savunmasız bıraktı!

TMMOB Genel Başkanı Eyüp Muhcu, Giresun'da yaşanan sel felaketinin nedenini kaçak yapılaşma olarak açıkladı...

KİPTAŞ’tan riskli yapılar için büyük kampanya!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketi KİPTAŞ, riskli yapılarda yaşayan İstanbullular için harekete geçti. Çatalca’dan Eyüp’e 6 farklı projede yer alan 272 sosyal konut, bakanlık tarafından verilmiş “riskli yapı raporu” bulunan vatandaşlar için satışa çıkarılıyor.

Eyüp Alibeyköy'de riskli alan kararı!

İstanbul İli, Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Alanın Riskli Alan İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Eyüp Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eyüp Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Eşref Gülsevinç imzasıyla kuruldu.

Eyüp yeni yatırımlarla gelişiyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp'e yapılmakta olan projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın, "Yeni ve daha modern bir Eyüp için mahallelerimize toplamda 6 yeraltı otoparkı yapıyoruz. Kentsel dönüşüm için de çalışmalara başladık." dedi.

Eyüp Yeşilpınar Camii'nin yerine külliye yapılacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Yeşilpınar Camii'nin yıkılarak yerine külliye inşa edilmesi projesinin protokolünü imzaladı. Yeşilpınar Merkez Camii, geçtiğimiz yıl beton kalitesi ölçümü yapıldıktan sonra risk taşıdığı için ibadete kapatılmıştı.

Eyüp'te 7 okul törenle açıldı!

İSTANBUL Eyüp'te yapımı tamamlanan 7 okulun açılışı törenle yapıldı. Törene Avrupa Birliği Eski Bakanı ve Ak Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Volkan Bozkır da katıldı.

Eyüp Çırçır Mahallesi kentsel dönüşümü için ihale yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Eyüp Çırçır Mahallesi ve yakın çevresini kapsayan 3 milyon 400 bin metrekarelik kentsel dönüşüm alanına yönelik veri elde etme işini ihaleye çıkardı. İhale 6 Ekim 2015 tarihinde yapılacak...

eyüp riskli yapı Haberi

eyüp riskli yapı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eyüpsultan’da bir otelde düzenlenen toplantıda, iş insanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ile meslek odaları, okul aile birlikleri ve spor kulüpleri temsilcileriyle bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, CHP’nin Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu’nun ilçenin bütün sorunlarını ve bu sorunların nasıl çözüleceğini iyi bildiğini dile getirdi. 

 "Devlet ve belediye liyakatle yönetilmeli"

Anadolu Ajansı'nda yer alan hebere göre; Kemal Kılıçdaroğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkmadıklarını ifade ederek, "Ama orada oturan vatandaşları alıyorsunuz, şehrin varoşlarına sürüyorsunuz, 5-6 milyon dolarlık villalar yapıyorsunuz, oraya başka insanları getirip oturtuyorsunuz. Neden? Oranın boğaz manzarası, yeşillikleri var." dedi. 

Devletin de belediyenin de liyakatle yönetilmesi gerektiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Şimdi herkes liyakat diyor. Liyakat eğitim ve bilgi işidir. İşi ehline vereceksiniz. İşi ehline vereceksin ki o işi rahat yapasın....