29 / 04 / 2024

Eyüp Sabri Tuncer kapalı çarşı mağazası

Eyüp Sabri Tuncer kapalı çarşı mağazası

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul'daki ikinci mağazasını Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde açtı. Mağaza hafta içi ve cumartesi günleri, saat 9.00 – 19.00 arası müşterilerine hizmet veriyor.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Gratis indirimleri bitiyor! Fırsatı kaçırmayın İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kadınların uğrak adresi olan Gratis’in yüzde 50 indirim fırsatında son günler. Müşterilerini büyük sonbahar kampanyasıyla karşılayan Gratis, en sevilen markalarında eylül ayı indirime gitti Eyüp Sabri Tuncer frambuazlı sirke fiyatı 40 TL oldu. İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncer Çıkılmazkaya tarafından açıldı.

Eyüp Sabri Tuncer'in yeni mağazası Kapalıçarşı'da!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul'daki ikinci mağazasını Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde açtı. Mağaza hafta içi ve cumartesi günleri, saat 9.00 – 19.00 arası müşterilerine hizmet veriyor.

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

Eyüp Sabri Tuncer, Karaköy’de mağaza açtı!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul’daki ilk mağazasını Karaköy Mumhane Caddesi üzerinde açtı. Karaköy’ün etkileyici tarihi dokusuna uygun olarak düzenlenen bu mağazada markanın tüm ürünlerini bir arada bulmak mümkün!

Ankara Mamak'ta tapular sahiplerini buldu!

Ankara Mamak Gökçeyurt Sanayi Bölgesi İmar Tapu Dağıtım Töreni, Eyüp Sabri Tuncer Lojistik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Eyüp Beyaz Rezidans Evleri'nde 529 bin TL'ye 3+1!

103 daireden oluşan Beyaz Residence Eyüp projesinde yer alan konutların fiyatları 296 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanılıyor..

Eyüp Vialand ne durumda ! Açılışa son 71 gün!

Eyüp Vialand ne durumda ; proje tam tamına 71 gün sonra 23 Nisan'da açılacak

Mali'de Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor!

Eyüp Belediyesi'nin organizasyonuyla hayırsever vatandaşların yardımıyla Mali'nin başkenti Bamako'da Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor...

Eyüp'te Vakıflar'dan 5 milyon TL'ye öğrenci yurdu yapım ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Eyüp'te yer alan özel öğrenci yurdu yapımını 5 milyon 252 bin 352 TL'den ihaleye çıkardı

Eyüp Park iletişim ve telefon numarası !

Gül İnşaat Eyüp Park iletişim , telefon numarası , adres bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz...

Eyüp Park Yeşil Pınar 'da 30 ay 0 faiz! 131 bin 400 TL!

Toplam 16 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Eyüp Park Yeşil Pınar 'da peşin ödeme yapıldığında yüzde 10 indirim yapılıyor...

Eyüp Sabri Tuncer kapalı çarşı mağazası Haberi

Eyüp Sabri Tuncer kapalı çarşı mağazası


Eyüp Sabri Tuncer İstanbul'daki ikinci mağazasını Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde açtı. Kapalıçarşı'nın, dünyanın bin bir farklı noktasından gelen gezginleri büyüleyen etkileyici tarihi dokusuna uygun olarak düzenlenen mağazada, sandal ve oud gibi mistik kokuların ve İstanbul Kokuları Serisi'ndeki tarihten ilham alan özel ürünlerin yanı sıra, markanın tüm ürünlerini bir arada bulmak mümkün. Mağaza hafta içi ve cumartesi günleri, saat 9.00 – 19.00 arası müşterilerine hizmet veriyor.


Eyüp Sabri Tuncer geçtiğimiz günlerde Eskişehir Espark Alışveriş Merkezi, Antalya Shemall AVM, Antalya Migros AVM ve MarkAntalya AVM'de olmak üzere dört yeni mağaza daha açmıştı. Kapalıçarşı'daki mağazasıyla beşinci mağazasını açan Eyüp Sabri Tuncer ayrıca 48 kişisel bakım ürününe, vegan yaşam biçimini destekleyen sivil toplum kuruluşu Vegan ve Vejetaryenler Derneği Türkiye (TVD) / V-Label Türkiye yetkililerince verilen...