04 / 10 / 2024

Eyüp sporcular için sağlık merkezi

Eyüp sporcular için sağlık merkezi

Sporculara koruyucu hekimlik, teşhis, tedavi ve atletik performans yönetimi verecek Türkiye'nin spor hekimliği ana bilim dalı bulunan ilk sporcu sağlığı merkezi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde açıldı.

Merkez Bankası da... Dolar için 36,0900 TL...

Bankaların, analistlerin, uzmanların ve kurumların dolar tahminleri merakla beklenmeye devam ediyor. Merkez Bankası'nın da elinden bir şey gelmeyecek. Dolar için 36,0900 TL açıklaması..

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

Altın alıp satacaklar için akıllara ziyan açıklama! Dünyaca ünlü milyarder nefes bile almadan açıkladı

Altın alıp satacaklar için Galaxy Digital’in CEO’su ve milyarder Mike Novogratz'den akıllara ziyan açıklama geldi. 

Piyasadaki en ucuz Philips şarjlı süpürge için muhakkak bu haberi okuyun! 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Her evin ihtiyacı yeni Philips SpeedPro kablosuz elektrikli süpürgedeki indirimi kaçırmayın. Sizin için en uygun satılan yerleri inceledik ve listeledik. En ucuz Philips SpeedPro için bu haberi muhakkak okuyun. Uygun fiyatlı Philips SpeedPro için acele edin. İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni Eyüp Evleri için ÇED süreci başladı!

Aksüs Yapı tarafından İstanbul Alibeyköy'de hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri için ÇED süreci başladı.

Garanti BBVA’dan, sürdürülebilir binalar için özel yeşil ticari kredi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Garanti BBVA, enerji kimlik belgesine sahip bina yapıp satanlar için yeşil ticari kredi ürününü çıkardı.

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

İBB’nin Eyüp'teki 3 kez mühürlediği inşaat ile ilgili önerge reddedildi!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi Dr. Suat Sarı’nın Eyüp’te İBB’nin 3 kez mühürlediği dere yatağındaki inşaata ilişkin soru önergesi kabul edilmedi. AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, bu konunun İBB’yi ilgilendirmediğini belirterek, “Burası şov yeri değildir. Meclisi boşuna meşgul etmeyin” dedi.

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayüp Kaan Deveci tarafından kuruldu.

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için düğmeye basıldı!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için çalışmalar başlatıldı. Hattın 2 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor...

Eyüp Baharyaka'da inşaat çalışmaları başladı!

Eyüp Baharyaka projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projede ön talep avantajlarıyla daire sahibi olmak için son gün 15 Ağustos olarak açıklandı. 

Forev Modern Eyüp'te 1+1'ler 240 bin TL'ye! Yeni proje!

Forev Yapı tarafından  hayata geçirilen Forev Modern Eyüp projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Eyüp ilçesinde inşa ediliyor. 5 bin 62 metrekare alan üzerinde yükselen proje 5 bloktan meydana geliyor. 

Eyüp sporcular için sağlık merkezi Haberi

Eyüp sporcular için sağlık merkezi

 Sporculara koruyucu hekimlik, teşhis, tedavi ve atletik performans yönetimi verecek Türkiye'nin spor hekimliği ana bilim dalı bulunan ilk sporcu sağlığı merkezi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde açıldı.


Üniversitenin Eyüp Sultan Yerleşkesi'nde hizmete giren merkezin açılışı, Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Prof. Dr. Mete Düren, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu ve rektör yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Tuncay, Acıbadem Sporcu Sağlığı Merkezi Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın katılımıyla yapıldı.


Törende konuşan Mete Düren, Türkiye'de spora son yıllarda büyük yatırımlar yapıldığını belirterek, "Amatör ve profesyonel lisanslı sporcu sayısında artış, sporcu sağlığı sorununu beraberinde getirmiştir. Yaralanan sporcunun rehabilitasyonuyla kalmayıp, performans testleri, sakatlanma riskleri analizleri, özellikle çocukların doğru spor branşına yönlendirecek araştırmalarda bu merkezler...