27 / 04 / 2024

Piyasadaki en ucuz Philips şarjlı süpürge için muhakkak bu haberi okuyun! 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Piyasadaki en ucuz Philips şarjlı süpürge için muhakkak bu haberi okuyun! 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Her evin ihtiyacı yeni Philips SpeedPro kablosuz elektrikli süpürgedeki indirimi kaçırmayın. Sizin için en uygun satılan yerleri inceledik ve listeledik. En ucuz Philips SpeedPro için bu haberi muhakkak okuyun. Uygun fiyatlı Philips SpeedPro için acele edin. İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi…



Yeni Philips SpeedPro kablosuz elektrikli süpürge kolay erişim özelliğiyle temizlik işini hızlıca halletmenizi sağlar. 180 derecelik emiş başlığı sayesinde duvar, mobilya kenarları ve köşeler gibi en zorlu noktalardaki tozları bile hassas şekilde çeker.

Philips 180° emiş başlığını, ulaşılması zor noktalarda bile tüm zemin tiplerinde tozu ve kiri her harekette %98'e varan oranda hassas ve güçlü bir şekilde çekmek için tasarlanmıştır.

Farklı zeminlere ve kir tiplerine uygun olarak tasarlanan iki hız ayarı bulunur. Turbo ve normal hızda, istediğiniz biçimde süpürün.

Piyasadaki en ucuz Philips şarjlı süpürge için muhakkak bu haberi okuyun! 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Şarjlı süpürgenin içindeki yüksek performanslı 21,6 V lityum iyon piller, tek bir şarjla normal modda 40 dakika ve turbo modda ise 20 dakika çalışma süresi sunar.

Size hız sağlamak için süpürgenin aksesuarları tek dokunuşla kolayca çıkartıp, kullanabilirsiniz. Çıkarılabilir el tipi ünite, SpeedPro'yu 2'si 1 arada bir cihaza dönüştürür. Fırça aparatı ise tavanları ve rafları dilediğiniz zaman temizlemeniz için boruya uyumlu hale getirilmiştir.

Süpürgenin toz haznesi kolayca çıkarılır ve etrafa toz dağılmadan sağlıklı bir şekilde boşaltılabilir.

Yüksek hava hızı için geliştirilmiş PowerBlade motor, başlığın bütün kiri güçlü ve hassas bir şekilde toplamasını sağlar.

Yeni PowerCyclone 7 teknolojisi, daha uzun süre güçlü performans sunmak için tozu ve havayı anında ayırır.

Süpürgenin filtre sistemi, polen ve küf sporlarını %99'a varan oranda yakalar ve temiz havanın motordan içeri girmesini sağlayarak yüksek hava hızı ve daha uzun süreli performans sağlar.

Peki, Philips SpeedPro kablosuz elektrikli süpürgenin fiyatı ne kadar? Philips SpeedPro kablosuz elektrikli süpürge kaç TL? En uygun fiyatlı Philips SpeedPro kablosuz elektrikli süpürgeyi nereden alabilirsiniz? İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön