04 / 10 / 2024

Eyüp sporcular sağlık merkezi

Eyüp sporcular sağlık merkezi

Sporculara koruyucu hekimlik, teşhis, tedavi ve atletik performans yönetimi verecek Türkiye'nin spor hekimliği ana bilim dalı bulunan ilk sporcu sağlığı merkezi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde açıldı.

Bugün hastaneler açık mı? Bayramda sağlık ocağı, eczane ve hastaneler açık mı, kapalı mı?

Kurban bayramı tatilinin gerçekleşeceği hafta başladı. Bu kapsamda vatandaşlar sağlık kuruluşlarının çalışıp çalışmayacağını sorguluyor. Peki, 9 gün tatilde sağlık kuruluları açık mı, kapalı mı?

Sağlık çalışanları borç batağında yaşıyor! 10 sağlıkçının 8’i borçlu!

14 Mart Tıp Bayramı yaklaşırken, yapılan bir anket, sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu acı tabloyu ortaya koydu. İnsan sağlığı gibi çok önemli bir alanda çalışan, pandemi, deprem gibi en zor günlerde görev üstlenen sağlık çalışanlarının büyük bir kısmı borç içinde yaşıyor.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Özel sağlık sigortası yaptırmanın püf noktaları neler? Doğru seçimin sırrı detaylarda gizli

Günümüzde hastalık ve kaza gibi istenmeyen durumlara karşı hazırlıklı olmak için özel sağlık sigortası yaptırmak önemli bir ihtiyaç. Ancak özel sağlık sigortası yaptırırken de dikkatli olmakta yarar var.

Sağlık Bakanlığı kura çekimi yapıldı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2022 ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı kura çekiminin yapılıp yapılmadığı, ne zaman yapılacağı merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Aykut Çenberci tarafından kuruldu.

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Caner Yılmaz ve Pınar Özdemir ortaklığında kuruldu.

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Umut Doğan tarafından kuruldu!

Sağlık Bakanlığı'ndan randevu dolandırıcılığı uyarısı

Sağlık Bakanlığı, vatandaşları arayarak kendilerini bakanlık personeli gibi tanıtıp vatandaşları dolandıran sahtekarlara karşı dikkat çeken bir uyarı yaptı.

Sağlık Çalışanlarına Müjde! Maaşlara Zam Geliyor!

Sağlık çalışanları için bir süredir devam eden iyileştirme çalışmaları kapsamında 2 bin 500 lira ile 5 bin lira arasında yapılacağı beklenen zamlar, 14 Mart Tıp Bayramı'nda açıklanacak. İşte tüm detaylar…

Eyüp Akbal: BDDK yola güçlü şirketlerle devam edecek!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından (BDDK) 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesinin tasarruf finansman sistemini daha da güçlendireceğini ve vatandaş adına riski sıfıra indirmek için gerekli olduğunu söyledi.

Yeni Eyüp Evleri satılık!

Eyüpsultan'da yükselen Yeni Eyüp Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta. Fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 561 bin TL'den başlıyor...

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Eyüp sporcular sağlık merkezi Haberi

Eyüp sporcular sağlık merkezi

 Sporculara koruyucu hekimlik, teşhis, tedavi ve atletik performans yönetimi verecek Türkiye'nin spor hekimliği ana bilim dalı bulunan ilk sporcu sağlığı merkezi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde açıldı.


Üniversitenin Eyüp Sultan Yerleşkesi'nde hizmete giren merkezin açılışı, Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Prof. Dr. Mete Düren, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu ve rektör yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Tuncay, Acıbadem Sporcu Sağlığı Merkezi Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın katılımıyla yapıldı.


Törende konuşan Mete Düren, Türkiye'de spora son yıllarda büyük yatırımlar yapıldığını belirterek, "Amatör ve profesyonel lisanslı sporcu sayısında artış, sporcu sağlığı sorununu beraberinde getirmiştir. Yaralanan sporcunun rehabilitasyonuyla kalmayıp, performans testleri, sakatlanma riskleri analizleri, özellikle çocukların doğru spor branşına yönlendirecek araştırmalarda bu merkezler...