28 / 04 / 2024

Özel sağlık sigortası yaptırmanın püf noktaları neler? Doğru seçimin sırrı detaylarda gizli

Özel sağlık sigortası yaptırmanın püf noktaları neler? Doğru seçimin sırrı detaylarda gizli

Günümüzde hastalık ve kaza gibi istenmeyen durumlara karşı hazırlıklı olmak için özel sağlık sigortası yaptırmak önemli bir ihtiyaç. Ancak özel sağlık sigortası yaptırırken de dikkatli olmakta yarar var.



Pandemi ile birlikte bireyler olarak sigorta yaptırmanın önemini anladık. Covid-19 salgınının hayatımıza kattığı en önemli farkındalıklardan birisi de sağlıklı ve iyi yaşamın önemini kavramamız oldu. Tabii ki sağlıklı bir yaşam için dengeli ve iyi beslenmeye ve aynı zamanda uyku düzenimize dikkat etmek zorundayız ancak olası hastalıklara veya risklere karşı da hazırlıklı olmak için sigorta önemli bir ihtiyaç olarak karşımıza çıkıyor.

Özel sağlık sigortası yaptırmanın püf noktaları neler? Doğru seçimin sırrı detaylarda gizli

Pandemide sağlıklı yaşam bilincinin artmasıyla birlikte özel sağlık sigortalarına olan ilgi de artmış durumda. Sigortam.net CEO’su Bora Uludüz de uzman ekipleri aracılığıyla tüketicilere özel sağlık sigortası yaptırırken yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtiyor. Çünkü sağlık sigortası yaptırırken en önemli husus ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak en uygun poliçeyi seçmek. Uludüz de bu kritik süreçte tüketicilere destek olduklarını söyledi.

Uludüz, özel sağlık sigortası seçimi sırasında dikkate alınması gereken çok fazla kriter bulunduğunun altını çizerek tercih yaparken en ucuz poliçeyi seçmenin her zaman en uygun sigortaya sahip olmak anlamına gelmediğini kaydediyor. Bu nedenle Sigortam.net olarak kişiye özel hizmet veren uzman sigorta danışmanları ile müşterilerini buluşturduklarını söyleyen Uludüz, onların sağlık sigortalarına ilişkin kafalarına takılan tüm soruları netleştirmeye çalıştıklarını ifade ediyor.

Peki, sağlık sigortası yaptırırken hangi kriterlere dikkat etmek gerekiyor? İşte, bu sorunun yanıtları:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön