28 / 04 / 2024

eyüp tapu sorunu

eyüp tapu sorunu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 3 seneyi aşan süredir, ilçeye verdiği hizmetleri, yaptığı eser ve projelerini, gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o yatırımlar...

Eyüplülere tapu müjdesi!

Eyüplüler, yapılan yasal düzenlemeyle tapularına kavuşuyor. Eyüp'te mülkiyeti hazineye ait olan arsalardaki 19 Temmuz 2003 tarihinden önce yapılanması bulunan vatandaşlar tapularını alabilecek.

Kemerburgazlılar tapularına kavuşuyor!

Kemerburgaz Mahallesi, Köyiçi eski 1. Bölge yeni 2. etap 3194 sayılı imar kanununun 18. madde imar uygulaması, İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu (Anıtlar Kurulu) tarafından onaylandı.

Eyüp Ağaçlı sakinleri tapularına kavuştu!

Eyüp Kemerburgaz sakinlerinden sonra Ağaçlı Köyü Mahallesi’nde oturan vatandaşlar da tapularına kavuştu. Ağaçlı Köyü'nde 1/1000 ölçekli Ağaçlı uygulama imar planına göre 18. Madde uygulaması yapılarak Tapu Müdürlüğü’nde tescili tamamlandı.

Kadir Topbaş, Eyüp projelerini tanıttı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği toplantıda STK Temsilcileri ile buluştu. Topbaş, burada Eyüp ilçesi için düşündüğü projeleri açıkladı...

Eyüp Nişanca’daki 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

Eyüpsultan Pirinççi’de tapu sorunu çözülecek!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Pirinççi’de tapu sorunu yaşandığını ve tapularının iptal edildiğini söyledi. 

Eyüp Muhcu: Tapu güvencesi kalkıyor!

Mimarlar Odası Başkanı Eyüp Muhcu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan 67 maddelik ‘torba yasa' taslağı imar hakları ve kentsel dönüşüm hükümlerini değerlendirdi.

Eyüp'ün otopark sorunu çözülüyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut'u ziyaret etti. Ziyarette Başkan Remzi Aydın ve Genel Müdür Nurettin Korkut, Eyüp'te mevcut otoparkları ve otopark sorunlarını konuştu.

Esenyurt’ta 30 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Esenyurt ’ta yaklaşık 30 yıldır çözüm bekleyen tapu sorunu, pürüzlerin giderilmesinin ardından çözüme kavuşturuldu. Tapularına kavuşmanın heyecanını yaşayan onlarca vatandaş, tapularını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun elinden aldı.

Eyüp'te 10 bin kişiye müjdeli haber!

Vakıf mülkiyetindeki taşınmazların takas kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi sonucu satışı yapılan taşınmazlardan, peşin satın alıp adlarına tapu çıkanlar üzerindeki şerhler Eyüp Belediyesi’nin girişimleri sonucu kalkıyor.

Eyüp'ün ulaşım sorunu masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçedeki ulaşım sorunu ve çözüm önerilerinin yanı sıra yeni projelerin masaya yatırıldığı bir toplantı düzenledi...

Eyüp Ağaçlı sakinleri tapularına kavuştu!

Eyüp Kemerburgaz sakinlerinden sonra Ağaçlı Köyü Mahallesi’nde oturan vatandaşlar da tapularına kavuştu. Ağaçlı Köyü'nde 1/1000 ölçekli Ağaçlı uygulama imar planına göre 18. Madde uygulaması yapılarak Tapu Müdürlüğü’nde tescili tamamlandı.

Eyüp Muhcu: Tapu yurttaş için güvence olmaktan çıktı!

'Torba yasa' taslağı ile kentsel dönüşüm alanlarında imar hakları menkul değere dönüştürülerek 'imar borsası'nda şirketlerce alınıp satılabilecek, Mimarlar Odası Başkanı Eyüp Muhcu "Tapu yurttaş güvence olmaktan çıktı" dedi.

Eyüp Vialand ne durumda ! Açılışa son 71 gün!

Eyüp Vialand ne durumda ; proje tam tamına 71 gün sonra 23 Nisan'da açılacak

Mali'de Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor!

Eyüp Belediyesi'nin organizasyonuyla hayırsever vatandaşların yardımıyla Mali'nin başkenti Bamako'da Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor...

Eyüp'te Vakıflar'dan 5 milyon TL'ye öğrenci yurdu yapım ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Eyüp'te yer alan özel öğrenci yurdu yapımını 5 milyon 252 bin 352 TL'den ihaleye çıkardı

Eyüp Park iletişim ve telefon numarası !

Gül İnşaat Eyüp Park iletişim , telefon numarası , adres bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz...

eyüp tapu sorunu Haberi

eyüp tapu sorunu


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 3 seneyi aşan süredir, ilçeye verdiği hizmetleri, yaptığı eser ve projelerini, gerçekleştirdiği yatırımları “Eyüp'te iyi şeyler oluyor” sloganıyla gerçekleştirdiği programda anlattı. 


Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programa Başkan Aydın'ın eşi Tülay Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, İSKİ Eyüp Şube Müdürü Abdüsselam Altunkaynak, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.


Başkan Aydın, “ Hangi konuda kimin için ne hizmet üretiyorsak sizlerin taleplerini ve uyarılarını dinleyerek yönlendirmeleri sonucu gerçekleştirdik. Altyapı yatırımları, kentsel dönüşüm, parklar-bahçeler, otoparklar, ulaşım projeleri, tarihi merkez yönetimi, mahallelerin ihtiyaçları, afet yönetimi, gençlere yönelik hizmetler, kadınlara, dezavantajlılara, yoksul ve kimsesizlere verilen hizmetler gibi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Eyüp 242 kilometrekareye yayılmış 28 Mahallesi olan, kimi mahallemiz Karadeniz kıyılarına , kimi Marmara’ya yaslanmış büyük bir...