27 / 04 / 2024

Eyüpoğlu İnşaat tire

Eyüpoğlu İnşaat tire

Tire'deki AVM ihalesi mahkemeye taşınıyor, CHP 'li Belediye Başkan aday adayı mimar Nahit Koç ile AK Partili Belediye eski Başkanı Sıtkı İçelli, ihalede kamu yararının gözetilmediğini öne sürdüler

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şenoğlu ve Rafer Şenoğlu Yapı İnşaat ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat'ta miras kavgası başladı!

Demir çelik ve inşaat sektörünün önemli isimlerinden olan Eyüboğlu ailesinde miras kavgası yaşanıyor. 10 milyar liralık ciroya sahip grubun ortakları, malları paylaşamadı ve dava açtı.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

JS Köseoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

JS Köseoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Jiyan Serhat Köseoğlu tarafından kuruldu. 

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Cuma Yıldızhan vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinin koordinatörlerinden İnşaat Mühendisi Cuma Yıldızhan vefat etti. 

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Eyüpoğlu İnşaat tire Haberi

Eyüpoğlu İnşaat tire


Tire Belediyesi'nin gerçekleştirdiği AVM ihalesi, AK Parti ve CHP'li aday adayı Koç'un tepkisini çekti. Tire Belediyesi'nin zemin katındaki toplantı salonunda gerçekleştirilen ihalede özel güvenlik görevlilerince içeriye alınmadıklarını ifade eden CHP Tire Belediye Başkan aday adayı Mimar Nihat Koç, "15 milyon liralık ihale, yangından mal kaçırırcasına 15 dakikada sonuçlanamaz. İştirakçi firmaların dışında, içeriye basın mensupları ve izleyicilerin alınmaması oldukça düşündürücü. Başkan Çiçek, 'Dediğim dedik, çaldığım düdük' anlayışını sürdürüyor" dedi.


İptal edilmeli

"Acaba Başkan Çiçek'i görür ve bu inadından vazgeçirebilir miyim" diye ihale salonuna girmek istediğini ancak özel güvenlik tarafından engellendiğini kaydeden Koç, "Bu talimatı görevlilere Başkan Çiçek dışında başka bir kimsenin verdiğini sanmıyorum. 2 firmadan birinin teşekkür mektubu vererek ihaleden çekildiğini sonradan öğrendik. İhalenin tek katılımcının teklifiyle sonuçlanmasını oldukça manidar buluyorum. Kamu...