11 / 05 / 2024

Eyüppark sosyal olanakları

Eyüppark sosyal olanakları

Konutların satış sürecine devam edilen Eyüppark güncel daire fiyatları 190 bin TL'den başlıyor. Gül İnşaat projesi olarak hayata geçirilen proje toplam 16 bin metrekare alana sahip...

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na personel alımı yapacak! Detaylar ve şartlar netleşti!

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na personel alımı yapılacağını duyurdu. İstihdam edilecek personellere ortalama 15 bin TL maaş verileceği belirtildi. İşte personel alımına ilişkin merak edilen her şey...

Hükümet sosyal yardımları genişletiyor, destek tutarları artıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekim'de resmen açıklayacak!

Hükümetin 6 ana başlıkta yaptığı sosyal yardımların kapsamı genişletiliyor ve destek tutarı artırılıyor. Peki yeni sosyal yardım paketi  ile neler değişecek? İşte yeni sosyal yardım paketi ile ilgili merak edilen her şey...

Eyüpsultan Çiftalan Plajı açıldı! Çiftalan Plajı giriş ücreti ne kadar? 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, göreve geldiği günden bugüne sporda, eğitimde, sağlıkta, sanatta ve sosyal yaşamda birbirinden güzel projeler hayata geçirdi.

Bakan Vedat Bilgin emekli ve memurlara verilecek ek zam için aranan şartı ilk kez açıkladı: Her şey buna bağlı

Milyonlarca emekli ve memura yapılacak zamlarla ilgili en yetkili isim olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, zam için aranan öncelikli şartı ilk kez açıkladı. "Her şey buna bağlı" dedi. İşte zamlı maaşlarla ilgili son gelişmeler...

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde tahliyeler devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Eyüpsultan Pirinççi Mahallesi'nin imar planında son durum!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken sosyal medya üzerinden Pirinççi Mahallesi'nin imar durumuna ilişkin açıklamada bulundu. 

Konut tercihinde yeni dönem: Depreme dayanıklılık!

İzmir depremi ardından gayrimenkul sektörünün gündemi yeniden deprem oldu. Evinin güvenli olmadığını düşünenler yeni ev arayışına girerken, ev tercihinde evin konumu, oda sayısı, sosyal olanakları gibi özelliklerin en başına depreme karşı güvenli olup olmaması yer aldı. 

Kullanılmayan dairenin aidatı ödenir mi?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında 'Oturmadığım, havuzunu ve sosyal olanaklarını kullanmadığım dairenin aidatını ödemek zorunda mıyım?'' sorusunun yanıtını kaleme aldı.n aidatını ödemek zorunda mıyım?'' sorusunun yanıtını kaleme aldı...

TOKİ 100 bin sosyal konut kuraları çekildi mi?

100 bin konut için başvuru yapan milyonlarca kişi TOKİ 100 bin sosyal konut kuralarıyla ilgili detayları merak ediyor. Peki hangi illerde TOKİ kuraları çekildi?, TOKİ kuraları nasıl takip edilir? İşte merak edilen her şey...

COVID-19 Türkiye gayrimenkul pazarını nasıl etkileyecek?

Colliers, 'COVID-19 Sürecinde Türkiye Gayrimenkul Piyasası Mayıs 2020' raporunda Türkiye gayrimenkul piyasasının mevcut durumu ve salgın sonrası beklentileri değerlendirildi. Rapora göre, konut piyasasında bahçe, yeşil alan gibi sosyal olanakların olduğu konut alanlarına talep artacak...

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

İzka Port Bayraklı satışa çıktı! Yeni proje!

34 katlı İzka Port Bayraklı, 1+1’den 4+2’ye farklı genişlikte evleri, kapalı otoparkı, özel teras alanında konumlanan spor salonu, çocuk oyun alanı ve Infinity Pool gibi sosyal olanaklarıyla öne çıkıyor.

Eyüpsultan Çırçır Mahallesi tapularına kavuşacak!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruları cevaplandırdığı bir programda, Çırçır Mahallesindeki tapu müracaatlarının alınmaya devam ettiğini açıkladı. 

Eyüppark sosyal olanakları Haberi

Eyüppark sosyal olanakları

İstanbul Avrupa yakası Eyüp bölgesinde hayata geçirilen Eyüppark güncel daire fiyatları hakkında detaylara geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Eyüp Park Konutları; Levent'e 12 kilometre, havaalanına ile 20 kilometre, E-5'e 6 kilometre, Maslak'a 10 kilometre ve TEM'e 2 kilometre mesafede yükseliyor. 


İçerisinde; kapalı otopark, sinemalar, alışveriş alanları, hipermarket ve teknomarket bulunan Eyüppark güncel daire fiyatları konutların tipi ve konumuna göre değişiyor. 



Gül İnşaat imzasıyla yükselen Eyüppark güncel daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler Temmuz 2015'te gerçekleşecek. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Eyüp Park projesinde yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Telefon: (0212) 627 99 99

Web adresi: www.eyuppark.com.tr

Merve...