05 / 05 / 2024

Eyüpss İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi

Eyüpss İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi

Eyüpss İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi, Metin Akıncı tarafından 400 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Eyüp, Nişanca Mahallesi, Cezri Kasım Akarçeşme Sokak'ta kuruldu.

Metsey İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsey İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Metin Saraç ve Seyithan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

Mk 7 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk 7 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kutbettin Çiftçi tarafından kuruldu.

Sabır56 İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabır56 İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Çiftçi tarafından kuruldu.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Asm Tr İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Tr İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Tunç, Mustafa Tunç ve Selim Türkmen ortaklığında kuruldu.

Dencan İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dencan İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Bayramyrç İnşaat Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramyrç İnşaat Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çetin tarafından kuruldu.

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Söylemez tarafından kuruldu.

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bayram Bal tarafından kuruldu.

Steın Auf Steın Dış Ticaret İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steın Auf Steın Dış Ticaret İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Can Doğan tarafından kuruldu. 

Eyüpss İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Haberi

Eyüpss İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi

Eyüpss İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi, Metin Akıncı tarafından 400 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Eyüp, Nişanca Mahallesi, Cezri Kasım Akarçeşme Sokak'ta kuruldu. 


Eyüpss İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, iş yeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını...