05 / 05 / 2024

Eyüpss İnşaat nerede

Eyüpss İnşaat nerede

Eyüpss İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi, Metin Akıncı tarafından 400 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Eyüp, Nişanca Mahallesi, Cezri Kasım Akarçeşme Sokak'ta kuruldu.

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Kuyaş Büyükartı İnşaat, Eyüp Bahariye Sitesi'ni dönüştürecek!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın bağlı ortaklarından Kuyaş Büyükartı İnşaat Eyüp'te kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Proje kapsamında 310 arsa sahibinin 215'iyle sözleşme imzalandı.

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Ey Ak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ey Ak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih Küçükakyüz ve İbrahim Keleşabdioğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Güngören'de kuruldu.

Eyüpss İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüpss İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi, Metin Akıncı tarafından 400 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Eyüp, Nişanca Mahallesi, Cezri Kasım Akarçeşme Sokak'ta kuruldu.

Eyüp Hisar Panorama nerede?

Hisar Panorama Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje 4 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Eyüp Hisar Panorama nerede?

Eyüp Mihmandar Konakları nerede?

Mihmandar Eyüp'te daire fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor. Beyaz İnşaat imzası taşıyan proje 28 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Eyüp Mihmandar Konakları nerede?

Beyaz İnşaat Eyüp'te kentsel dönüşüm yapıyor!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz, Eyüp'te hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projesi ile bölgede çehreyi değiştirmeye başladıklarını söyledi. Beyaz, "40 yıllık marangoz fabrikasını modern bir projeye dönüştürdük" dedi.

Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Residence 35 bin 265 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Eyüpss İnşaat nerede Haberi

Eyüpss İnşaat nerede

Eyüpss İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi, Metin Akıncı tarafından 400 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Eyüp, Nişanca Mahallesi, Cezri Kasım Akarçeşme Sokak'ta kuruldu. 


Eyüpss İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, iş yeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını...