02 / 05 / 2024

eyüpteki projeler

eyüpteki projeler

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Eyüp'teki projelerden bahsederek "Eyüp’ü bir dünya kenti yapmak için vizyon projelerimizin yapımı tüm hızıyla sürüyor."dedi.

Eyüpsultan Çiftalan Plajı açıldı! Çiftalan Plajı giriş ücreti ne kadar? 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, göreve geldiği günden bugüne sporda, eğitimde, sağlıkta, sanatta ve sosyal yaşamda birbirinden güzel projeler hayata geçirdi.

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı.

İstanbul Havalimanı Eyüpsultan’da arsa fiyatlarını uçurdu!

İstanbul Havalimanının büyük bir bölümünü ilçe sınırları içerisinde barındıran Eyüpsultan’da emlak fiyatları, büyük projeler ile birlikte yükselişe geçti. 

Kadir Albayrak Tekirdağ'daki yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak söz verdiğimiz tüm projeler yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. Her şey daha mutlu bir Tekirdağ için” dedi.

Eyüp için yeni projeler geliyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere’yi makamında ziyaret etti. Başkan Remzi Aydın ziyaret sırasında, Orman Bölge Müdürü Mere ile Eyüp’te hayata geçirilecek yeni projelerle ilgili görüştü.

Eyüp yeni yatırımlarla gelişiyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp'e yapılmakta olan projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın, "Yeni ve daha modern bir Eyüp için mahallelerimize toplamda 6 yeraltı otoparkı yapıyoruz. Kentsel dönüşüm için de çalışmalara başladık." dedi.

Eyüp'e prestij cadde müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ayrıca Eyüp'ün geleceğine yön verecek, yaşam standartlarını yükseltecek yatırımlarla birlikte ulaşım ve prestij caddeler gibi hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgi verdi.

Eyüp ve Kağıthane'ye Ortadoğu Grup'tan 2 yeni proje!

Eyüp ve Kağıthane'de yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanan Ortadoğu Grup hazırlıklarına devam ediyor. Projeler için ön talep toplanıyor. Başvurular www.2proje.com web sitesinden yapılıyor.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep toplanıyor!

Ortadoğu Grup’un İstanbul’un merkezinde inşa ettiği Kağıthane ve Eyüp projeleri ön talep döneminde. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul isimleri ile ön talebe çıkan projeler, inşaat kalitesi ve mimari özellikleri ile dikkat çekiyorlar.

Ortadoğu Grup'tan Eyüp ve Kağıthane'ye 2 yeni proje!

Resim İstanbul ve Merkez Zekeriyaköy'ün satışlarına devam eden Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane'de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep topluyor, projeler 2016'nın ilk yarısında satışa çıkacak

Eyüp Eroğlu: Tokat'ta emekliler TOKİ'den ev sahibi olacak!

Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp Eroğlu, 2015 yılında ki çalışmalar ve 2016 yılına ait projeler hakkında Güneş Medya yönetim kurulu başkanı ve Gazete Tokat imtiyaz sahibi Mehmet Aktürk'e makamında önemli açıklamalarda bulundu.

Eyüp Sultan için projeler sunuldu!

Eyüp Kentsel Sit Alanı Tarihi Merkez Yönetim Planı ve Yakın Çevresinin Düzenlenmesi projesine yönelik gerçekleştirilen Değerlendirme Çalıştayı’nda Başkan Aydın, “Liyakat ehli ve iş ahlakına sahip insanlarla çalışmak çok hoştu” dedi

eyüpteki projeler Haberi

eyüpteki projeler

Ebu Eyyub El Ensari’nin hizmetkarıyız” diyen Başkan Remzi Aydın, Eyüp’ün Mekke, Medine ve Kudüs’ten sonra İslam aleminin dördüncü kutsal mekanı olarak sayıldığını ve bu maneviyata göre çalışmalarını sürdürdüklerini belirtiyor. Remzi Aydın ile 22 aylık çalışmalarını ve geleceğe yönelik planlarını konuştuk.  


İstanbul’un manevi fatihlerinden olan Ebu Eyyüb el-Ensari Türbesi yenilendi ve ziyarete açıldı. Türbe şimdi, İstanbullular’ın yanı sıra Türkiye’nin dört bir tarafından gelen ziyaretçilerle dolup taşıyor.

Başkan Aydın şunları söyledi: “ Eyüp’ü bir dünya kenti yapmak için vizyon projelerimizin yapımı tüm hızıyla sürüyor. Yeni metro hattı ile Mecidiyeköy – Alibeyköy arası 15 dakikaya iniyor. Eyüp-Bayrampaşa metro istasyonu tramvay hattı ile de Eyüp Merkez, İstanbul’un ana ulaşım yollarına bağlanacak. Eyüp sahil şeridi yepyeni iskeleleriyle bambaşka bir görünüme kavuşuyor. Projemizle hızla yapımına başlanan...