05 / 05 / 2024

eyüpteki tapu şerhleri kalkıyor mu

eyüpteki tapu şerhleri kalkıyor mu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy’de, 82 yaşında vefat eden Saadet Yedican’ın cenaze namazına katıldı. Başkan Aydın’a Alibeyköylüler, tapularındaki şerhlerin kaldırılması yönünde yaptığı çalışmadan dolayı teşekkür ettiler.

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

1. derece yakına tapu devri nasıl yapılır? Tapu devri harcı ne kadar?

Tapu devir işlemleri, aile içinde yapılabiliyor. Peki, 1. derece yakına tapu devri nasıl yapılır? 1. derece akrabaya tapu devri harcı ne kadar? İşte bilinmesi gereken her şey...

Eyüpsultan Nişanca sakinlerinin tapu sevinci!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Nişanca Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlara tapu sorununun çözümüyle ilgili verdiği sözü yerine getirdi. 

Eyüp Nişanca’daki 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye İlçesi Eyüpnebi mahallesinde yaşayan vatandaşların 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Gayrimenkul alacaklar dikkat! Tapu masrafı nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul satın alırken yüzde 25 ceza ödememek için tapu harcının eksiksiz ödenmesi gerekmekte. Peki tapu harcı nedir? 2020 yılı tapu masrafları için ne kadar ödeme yapılır? Tapu harcı nasıl hesaplanır? İşte tapu harcına ilişkin bilinmesi gereken her şey...

Ev almayı düşünenler dikkat! 2020 tapu rehberi!

Bu yıl ev alma hayali gerçek olanlar tapudaki devir işlemi için ne kadar tapu harcı ödeyecek? Tapu işlemleri nasıl gerçekleşecek? İşte merak edilen her şey...

Eyüpsultan’da “Web-Tapu Sistemi” devreye girdi!

Eyüpsultan Belediyesi ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü arasında “Web-Tapu Sistemi” için imzalar atıldı. Böylece tapu müdürlükleri ve belediye başkanlığı birimlerindeki işlem yoğunluğu azaltılmış olacak.

Eyüpsultan Pirinççi’de 50 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Pirinççi Mahallesi’nde 50 yıllık tapu ve imar sorunun çözüldüğünü açıkladı. 50 hektarlık alan için 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı oluşturuldu.

Eyüpsultan Pirinççi’de tapu sorunu çözülecek!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Pirinççi’de tapu sorunu yaşandığını ve tapularının iptal edildiğini söyledi. 

Eyüpsultan Çırçır Mahallesi tapularına kavuşacak!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruları cevaplandırdığı bir programda, Çırçır Mahallesindeki tapu müracaatlarının alınmaya devam ettiğini açıkladı. 

Eyüpsultan'da tapu sevinci!

Eyüpsultan'da orman vasfını yitiren 2B olarak tabir edilen arazilerin imar planları ve uygulamaları biterken, tapu tescilleri de yapıldı.

Eyüpsultan'da 60 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve her Perşembe günü sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan Eyüpsultan’da Gündem programında yapılan faaliyetler konuşuldu. 

eyüpteki tapu şerhleri kalkıyor mu Haberi

eyüpteki tapu şerhleri kalkıyor mu


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy’de, 82 yaşında vefat eden Saadet Yedican’ın cenaze namazına katıldı. Cenaze çıkışı Alibeyköy esnafını da ziyaret eden Başkan Aydın’a Alibeyköylüler, tapularındaki şerhlerin kaldırılması yönünde yaptığı çalışmadan dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Aydın, Alibeyköy Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı öncesi, Saadet Yedican’ın yakınlarına başsağlığı diledi. Namazın ardından Yedican’ın cenazesi Alibeyköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.


ALİBEYKÖYLÜLERDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Namaz çıkışı Başkan Remzi Aydın, Alibeyköy esnafını ziyaret etti. Tek tek dükkanları dolaşan Başkan’a, esnaf teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Esnaf ziyaretlerinde kimi zaman çaylar içilerek sohbet edildi. Ziyaretler sırasında, Başkan Aydın’ı gören vatandaşlar da yanına gelerek, çalışmalarında başarılarının devamını dilediler. Bu arada Alibeyköylüler, 10 senedir çözülemeyen ve Başkan Remzi Aydın’ın çalışmaları neticesi çözüme kavuşan, tapulardaki şerhlerin kaldırılması konusu ile ilgili teşekkürlerini ilettiler.

Başkan...