30 / 04 / 2024

Eyyübiye 15 Temmuz Gençlik Merkezi

Eyyübiye 15 Temmuz Gençlik Merkezi

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi imzasıyla Buhara Mahallesinde inşa ettirilen 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de oto sanayi kiracılarına tahliye tebligatı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye belediyesi 50 oto sanayi dükkanı işletmecisine dükkanlarını 15 gün içerisinde tahliye etmeleri için tebligat gönderdi. Belediye, esnafa ‘iş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı’ sebebiyle de idari para cezası uyguladı.

Kağıthane 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi Ortabayır Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı ve Sarıgöl Prestij Caddesi'ni hizmete açtı. 

Meclis'te 15 Temmuz darbe girişiminin yaraları sarıldı!

15 Temmuz hain darbe girişimi sornasında zarar gören  Meclis Yerleşkesi'nde yaralar sarıldı. Meclis onarıldı ve yeni haline kavuştu. 

Eyyübiye On İkiler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyyübiye Belediyesi On İkiler Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarının startını verdi. 12 blok olarak inşa edilecek projede 334 adet konut, 77 adet iş yeri ve 2 adet ticari alan yer alacak. 

Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye’de değişimin başlangıcı olacak kentsel dönüşüm için çalışmalara başladı.

Üsküdar 15 Temmuz Gaziler Kız İmam Hatip Lisesi açıldı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Gaziler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılışını yaptı.

Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanı yenileniyor!

Ümraniye Belediyesi, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı yenileyerek prestijli bir projeyi hayata geçiriyor.

Ünye Demokrasi Meydanı 15 Temmuz'a yetişecek!

Ünye’de eski Pazaryeri’nin olduğu alanda yapımına başlanan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Bilecik 15 Temmuz Meydanı ihaleye çıkıyor!

Bilecik’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı 12 Eylül'de ihale edilecek. İhale saat 14:30'da Bilecik Belediyesi Binasında bulunan Belediye Encümeni Toplantı Salonunda yapılacak..

Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı yenileniyor!

Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı, Zeytinburnu Belediyesi, İBB işbirliğiyle yeni bir görünüme kavuşturuyor. Meydan, yeniden düzenlenerek daha ferah bir hale getirilecek..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde çalışmalar 25 Ağustos’ta bitecek!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki onarım çalışmaları 25 Ağustos’ta tamamlanacak

15 Temmuz'dan 1 yıl sonra inşaatta talep eski seviyesine döndü!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu açıkladı. ‘Temmuz 2017 Sektör Raporu’nda, 15 Temmuz darbe girişiminden bir yıl sonra, inşaat sektöründe talebin yeniden eski seviyesine döndüğü vurgulandı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 33.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Encümeni Başkanlığı, Eyyübiye'deki gayrimenkulünü ihale usulü ile satıyor. İhale, 10 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek..

Eyyübiye 15 Temmuz Gençlik Merkezi Haberi

Eyyübiye 15 Temmuz Gençlik Merkezi

ŞANLIURFA’nın Eyyübiye Belediyesi tarafından Buhara Mahallesinde yaptırılan 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı.


Şanlıurfa’nın Buhara Mahallesine Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılan 5 katlı 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı. 15 Temmuz Gençlik Merkezini gezen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, binanın en kısa sürece açılacağını söyledi. Başkan Ekinci, içerisinde konferans salonu, kütüphane ve 15 dersliğin bulunduğu binayı gezerek yetkililerden bilgi aldı. 


Başkan Ekinci, “Şehitlerimizin anılarını yaşatacağımız devasa bir gençlik merkezi yaptık. Gençlik merkezinde birçok faaliyetin yapılacağı alanlar bulunmaktadır ve bu gençlik merkezine 15 Temmuz Gençlik merkezi adını verdi. Binayı 15 gün içerisinde hizmete açacağız” diye...