29 / 04 / 2024

Eyyübiye Belediye Başkanı

Eyyübiye Belediye Başkanı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yenice Mahallesi'nde alt yapısı biten, üst yapı olarak ise kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Eyyübiye’deki kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk etabı 2021'de bitecek!

Eyyübüye Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalar devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilk etabın önümüzdeki yıl biteceğini belirtti...

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla kaçak yapılar için mücadelesine devam eden Eyyübiye Belediyesi, Muradiye Mahallesinde bulunan kaçak yapılar için, yıkım kararı aldı.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Karakoyunlu mahallesinde vatandaşlara, kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil Belediye başkan adayı oldu!

Gaziantep'te mevcut Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını yürüten Fatma Şahin'den sonra Mezine Sırakaya'nın da adaylığı açıklandı. Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil belediye başkan adayı oldu..

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Beykoz Belediye Başkan Adayı İsmail Gürkan'dan tapu vaadi!

AKP'den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan "Kendimi bildim bileli Beykoz bölgesinde tapu sorunu var. Ben başkan olursam bu sorun ortadan kalkacak. Ben bunu vurgulamaya çalıştım" diye konuştu.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

TOKİ Başkanı Ergün Turan AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını yarın açıklaması bekleniyor. Kulislerde ise TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın Fatih Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği konuşuluyor...

Konya'da ruhsat kavgası! Belediye Başkanı Mehmet Oğuz vuruldu!

Konya Çumra Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Oğuz, arsaya yaptığı prefabrik iş yerine ruhsat vermediği iddiasıyla Bahattin Yalçın tarafından silahla vuruldu. Hastaneye kaldırılan Oğuz'un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi...

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TBMM İdare Amiri Dr. Halil Özcan’la birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı ziyaret etti. Ekinci, Eyyübiye’ye yapılacak kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

İsrail, Batı Şeria'da bir belediye başkanının evini yıktı!

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinli bir belediye başkanının evini ve bir istinat duvarını yıktığı bilgisi açıklandı. 

Eyyübiye Belediye Başkanı Haberi

Eyyübiye Belediye Başkanı

Başkan Ekinci, Yenice Mahallesi 5035 nolu sokakta belediye meclis üyeleriyle beraber taş döşedi. Başkan Ekinci, işçilerle taş döşedikten sonra Yenice Mahalle Muhtarı Muhittin Göktaş'tan mahalle ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, " Belediye meclis üyeleri arkadaşlarımızla beraber Yenice Mahallesi'nde kilit parke taşı ile ilgili ciddi talepler vardı.  Bugüne kadar 40 bin metre karelik alanın döşemesi bitmiş durumdadır. Tabi amacımız şehir içerisinde bu anlamda bir ihtiyaç kalmayana kadar bu işi devam ettirmektir. Sadece bir mahallede 40 bin metre karelik kilitli parke taşı döşemesi hakikatten kayda değer bir rakamdır. Belediye meclis üyelerimiz, mahalle muhtarımız ve ekip arkadaşlarımıza öz verili çalışmalarından teşekkür ediyorum. Biz vatandaşlarımızın imkânlar ölçüsünde taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bütün hizmetlerin bir anda bitmesi mümkün değildir...