26 / 07 / 2024

Eyyübiye sosyal tesis projesi ne zaman başlayacak

Eyyübiye sosyal tesis projesi ne zaman başlayacak

Eyyübiye Belediyesi Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı Mahallesi’nde toplamda 37 bin metre kare alan üzerinde yapımına devam edilen çok amaçlı sosyal tesis projesini yerinde inceledi.

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ihalesi 5 Kasım'da!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye'de hangi yatırımlar yapıldı?

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde olduğu gibi Eyyübiye'nin ulaşım, sosyal alan, yeşil alan ve bir çok diğer ihtiyacına yönelik çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 7'den 70'e tüm Eyyübiyelilerin takdirini kazanıyor.

Ordu Ulubey'e sosyal tesis inşa edilecek!

İlçelerde spor yatırımları noktasında çalışmalarına devam ederek, halkı yeni sosyal donatı alanlarıyla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçesi Güzelyurt mahallesine yapılacak sosyal tesis için kolları sıvadı.

Şanlıurfa Eyyübiye Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, inşaatında son aşamaya gelinen 850 Yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesi'ndeki çalışmaların son durumunu inceledi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm iyi bir fırsat olacak!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Eyyübiye'de bulunan Yenice ve On İkiler Mahallelerinde yenileme çalışmaları yapılacağını ve bunun için de kentsel dönüşümün iyi bir fırsat olacağını belirtti.

Mudanya Kumkaya'ya sosyal tesis geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’nın Kumyaka Mahallesi’nde deniz kenarında bulunan ve Özel İdare’den devralınan alan için Mudanyalılara sosyal tesis müjdesi verdi.

Bursa Kumyaka sahiline sosyal tesis yapılacak!

Bursa Mudanya’nın Kumyaka Mahallesi’nde deniz kenarında bulunan ve Özel İdare’den devralınan alanda yapılacak sosyal tesis ile Kumyaka’nın değerine değer katacak.

Hatay Arsuz'a 15 yeni sosyal tesis kazandırılacak!

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ve yeni yönetimini makamında konuk etti. Başkan Culha, "15 adet sosyal tesis ve plaj yapımı için projelerimiz hazır" dedi.

Kocaeli Çayırova Sosyal Tesis'te sona gelindi!

Kocaeli Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin önemle üzerinde durduğu projelerden biri olan Sosyal Tesis tamamlanıyor. Tesis 1500 metrekare alan içerisinde konuşlandırıldı.

Mehmet Ekinci Eyyübiye'deki işçilere konut müjdesi verdi!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gece saatlerinde buluştuğu İnşaat ve Yapıcı ustalarına konut müjdesi vererek Ankara'da yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini ve en hızlı şekilde bunun hareketine geçeceklerini söyledi.

Malatya Kozluca'ya çok amaçlı sosyal tesis!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kozluca halkına çok amaçlı sosyal tesis olarak hizmet vermesi amacıyla eski belediye hizmet binasında yapılan tadilat çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Eyyübiye sosyal tesis projesi ne zaman başlayacak Haberi

Eyyübiye sosyal tesis projesi ne zaman başlayacak

Eyyübiye Belediyesi, Osmanlı Mahallesi, Osmanlı Parkı mesire alanı içerisinde iş makineleri ile patlama ve kırım yaparak, 37 bin metre karelik bir alan oluşturdu. Osmanlı Mahallesinde, yapılan patlatmalar ve kırımlar sonucu elde edilen hafriyat da kırsal mahallelerde yol yapımı çalışmalarında kullanılıyor. Düz bir alana dönüştürülen dağlık alanda içerisinde kadın kültür merkezi, gençlik merkezi, düğün salonu, 2 sinema salonu, konferans salonu, kapalı yüzme havuzunun olduğu bir kompleks oluşturulacak.


Dolgu çalışmalarının halen devam ettiği bölgede incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Bu projenin temelini 2-3 ay gibi kısa bir sürede atmayı planlıyoruz, önümüzdeki yıl sonuna doğru da, vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz’’...