30 / 04 / 2024

Eyyup İlban

Eyyup İlban

İlban Yapı İnşaat İzolasyon Mühendislik Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyyup İlban tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs'ta kuruldu.

Kira sözleşmelerinde ince ayrıntı! Yazılı kira sözleşmesi verilmediğinde kontrol ev sahibinde!

İstanbul gibi büyükşehirlerde bir konutun tahliye etmenin en pratik yolunun elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerini ev sahibinin uhdesinde tutarak kiracıya yazılı bir kira sözleşmesi vermemek olduğunu söyleyen Avukat Eyyup Akıncı kira sözleşmesindeki ince ayrıntıları açıkladı.

İlbanlar Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlbanlar Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Ömer İlban tarafından kuruldu.

Cerapax Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cerapax Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali İlban tarafından kuruldu.

Sönmez Restaurant İnşaat Kuyumculuk Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Restaurant İnşaat Kuyumculuk Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Serhat Sönmez, Abdullah Erliğ, Eyyup Sabrı Özen ortaklığından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Exclusive Projects Sales Center Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Exclusive Projects Sales Center Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Osama Mohammed ve Eyyup Albayrak ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Mütekabiliyet yasası yabancıların Türkiye'ye ilgisini artırdı!

15 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren ve gayrimenkul danışmanlık şirketi kuran Eyyup Albayrak, mütekabiliyet yasasının çıkmasıyla yabancı yatırımcının Türkiye'ye ilgisi artırdığını dile getirdi.

Beykar Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beykar Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyyup Beyter ve Orhan Kartal ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Cemil Meriç Caddesi'nde kuruldu.

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Abdullah Tümsek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tuncer ile Eyyup Berber Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Iyı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iyı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadık Türker, Eyyup Mercan ve Şuayip Açıkgöz ortaklığıyla 15 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Silivri, Silivri Fatih Mahallesi, Hastane Caddesi'nde kuruldu.

Altın Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Mustafa Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Eyyup Berber Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 150 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Beykoz, Gümüşsuyu Mahallesi, Kirazlı Yayla Caddesi'nde kuruldu.

İlban Yapı İnşaat İzolasyon Mühendislik Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlban Yapı İnşaat İzolasyon Mühendislik Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyyup İlban tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs'ta kuruldu.

Has Kentsel Dönüşüm İnşaat Konut Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Kentsel Dönüşüm İnşaat Konut Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Eyyup Karababa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Gümüşkent İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşkent İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Pala, Eyyup Pala, Engin Pala tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Eyyup İlban Haberi

Eyyup İlban
İlban Yapı İnşaat İzolasyon Mühendislik Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyyup İlban tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu.


İlban Yapı İnşaat İzolasyon Mühendislik Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...