20 / 05 / 2024

Eyyüp Memur

Eyyüp Memur

İsiat Turizm İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Akyön, Osman Ünver, Çağatay Raci Başer, Eyyüp Memur, Erkan Çiftçi, Ömer Akpınar, Hikmet Bilen, Hamit Karapınar, Kısmet Şener tarafından kuruldu.

Memur ve emeklilerin maaşlarının yatacağı tarih belli oldu!

Milyonlarca memur ve emekli Ramazan Bayramı öncesi maaşlarının yatıp yatmayacağı merak konusu idi. Buan göre, geçen yıl bayramdan önce maaşlar yatırılmıştı. Bu yıl nasıl olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? Bu paraları bekleyenler hemen bakın!

Milyonlarca emekli ve kamu çalışanı bayram öncesinde maaşlarının hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri maaş ödemeleriyle beraber 3 bin TL ikramiye alacak. Peki emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? 

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Acer, Etem Uygar Koçkan, Eyyüp Şelli, Cüneyt Şelli ve Murat Karabıyık ortaklığında kuruldu.

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Durbak tarafından kuruldu.

Memur ve memur emeklilerine ara zam var mı? Memur maaş zammı ne zaman? Bir bir açıklandı! 

Memura zam yapılıp yapılmayacağı ile ilgili son açıklamalar milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki memur ve memur emeklilerine ara zam var mı? Memur maaş zammı ne zaman?

Adalet Bakanlığı Tıp Kurumu için 47 memur alımı ilanı yayınlandı! Personel için detay ve şartlar!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu bünyesinde istihdam edilmek üzere 47 memur alımı yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan ilan kapsamında adaylarda aranan şartlar, kontenjan bilgisi ve başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgi verildi.

Ocak zammında yer yerinden oynayacak! Emekli maaşında son kulvar! Emekli ve memur zil takıp oynayacak!

Emekli ve memurlar 2023 Ocak zammını dört gözle beklerken Merkez Bankası, bombayı patlattı! Peki, emekli maaşı ne kadar olacak? İşte Ocak 2023 emekli ve memur maaşında son dakika...

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Işıklı tarafından kuruldu.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Aydoğan Ve Eyyüp    Aydoğan tarafından kuruldu.

Saklar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saklar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Saklar ve Eyyüp Saklar ortaklığında kuruldu.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Eyyüp Memur Haberi

Eyyüp Memur

İsiat Turizm İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Akyön, Osman Ünver, Çağatay Raci Başer, Eyyüp Memur, Erkan Çiftçi, Ömer Akpınar, Hikmet Bilen, Hamit Karapınar, Kısmet Şener tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da kuruldu. 


İsiat Turizm İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-HEDİYELİK EŞYA: - Metal, ahşap, cam, seramik, porselen, taş, mum, plastik, kağıt, polyester, bez ve deriden mamul olmak üzere her türlü turistik ve hediyelik eşya imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. - Her türlü promosyon ürünleri toptan ve perakende alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. - Her türlü oyuncaklar, alımı, satımı, pazarlaması, ithali, ihracı ve dahili ticaretini yapmak. - Her türlü elektronik ve mekanik oyuncak imal etmek bu amaçla...