15 / 05 / 2024

Eyyup Pala

Eyyup Pala

Gümüşkent İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Pala, Eyyup Pala, Engin Pala tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Kira sözleşmelerinde ince ayrıntı! Yazılı kira sözleşmesi verilmediğinde kontrol ev sahibinde!

İstanbul gibi büyükşehirlerde bir konutun tahliye etmenin en pratik yolunun elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerini ev sahibinin uhdesinde tutarak kiracıya yazılı bir kira sözleşmesi vermemek olduğunu söyleyen Avukat Eyyup Akıncı kira sözleşmesindeki ince ayrıntıları açıkladı.

Makam Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Makam Mühendislik Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tune ve Yiğit Pala ortaklığında kuruldu.

Zangar İnşaat Uluslararası Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Zangar İnşaat Uluslararası Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Maulen Kospanov, Mustafa Tuncay Marlalı ve İbrahim Pala ortaklığında kuruldu.

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Salih Aslan Gönlüşener ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Nev Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nev Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Oğuzhan Pala tarafından kuruldu.

Hak Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Alper Köse ve Şeyma Pala ortaklığında açıldı.

Elays Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elays Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi  Eyüpsultan’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Pala tarafından kuruldu.

Nema Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nema Mühendislik Anonim Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Günan Berat, Kanca Ertuğrul, Yavuz Pala tarafından kuruldu.

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Pala tarafından kuruldu.

Hüma Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüma Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyma Pala tarafından kuruldu.

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şamil Poyraz, Salih Aslan Gönlüşener, Bahadır Ünal ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Eyyup Pala Haberi

Eyyup Pala

Gümüşkent İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Pala, Eyyup Pala, Engin Pala tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu. 


Gümüşkent İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı...