24 / 07 / 2024

Ezgi İnşaat Bolu 2015 projeleri

Ezgi İnşaat Bolu 2015 projeleri

Mustafa Güldemir'in önderliğinde I & Teli Home adlı projeleriyle inşaat sektöründe yeni bir çığır açan Ezgi İnşaat'ın sahibi başarılı genç iş adamı Mustafa Güldemir hedefine dolu dizgin yürüyor.

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

TOKİ Bolu Mengen 3. Etap inşaatı başladı!

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, 3.Etap Toplu Konut projesinin inşaatına başladığını sözlerine ekledi. İnşaat alanınını inceleyen Başkan Bulut, yetkililerden projeyle ilgili bilgi aldı.

TOKİ Bolu 268 konut ihalesi yarın!

Bolu İli, Seben İlçesi 2. Etap 268 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

TOKİ Bolu Seben 266 konut ihalesi yarın!

Bolu İli, Seben İlçesi 2. Etap 266 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Bolu Seben TOKİ 266 konut ihalesi yarın!

Bolu İli, Seben İlçesi 2.Etap 266 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bolu 988 dükkan ihalesi yarın!

Bolu İli Merkez İlçesi Büyük Sanayi Sitesi 988 Adet Dükkan İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Elvan İnşaat, Bolu Kızıkspor'un sponsoru oldu!

Bolu'nun amatör futbol kulübü Kızıkspor, Elvan İnşaat isimli inşaat firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı.

Bolu'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Büyük Cami Mahallesi Belediye Meydanı ve Çevresi Kentsel Tasarım ve Kentsel Yenileme projesi kapsamında kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 14 milyon TL olarak belirlendi.

Bolu'da akıllı ev dönemi başladı!

Mustafa Güldemir'in önderliğinde I & Tell Home adlı projeleriyle inşaat sektöründe yeni bir çığır açan Ezgi İnşaat'ın sahibi başarılı genç iş adamı Mustafa Güldemir hedefine dolu dizgin yürüyor.

Ezgi İnşaat Bolu'daki projeleriyle sektörde büyümeyi hedefliyor!

Mustafa Güldemir'in önderliğinde I & Teli Home adlı projeleriyle inşaat sektöründe yeni bir çığır açan Ezgi İnşaat'ın sahibi başarılı genç iş adamı Mustafa Güldemir hedefine dolu dizgin yürüyor.

ADÜAŞ'ın Bolu Ösenek'teki arsası Eczacı Yapı'nın!

Özelleştirme kapsamında kalan Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin Bolu Merkez Ösenek Mahallesi'nde yer alan 3 bin 758 metrekarelik arsası 532 bin TL teklifle Eczacı Yapı İnşaat'ın oldu...

Ezgi İnşaat Bolu 2015 projeleri Haberi

Ezgi İnşaat Bolu 2015 projeleri

Kentimizde ve başka illerde yaptığı akıllı evprojeleri ile farklı bir mimari ve yaşam tarzı oluşturan Ezgi İnşaat, müşteri memnuniyetini herzaman için ön planda tutmaya devam ediyor. Kentimizin gözde mekanı Gazelle ResortOtel'in de yükleyici ve tamamlayıcı firması olarakzihinlerde yereden Ezgi İnşaat şimdide Bolu'da yaptığı I & Teli Home, I & Teli Home 2 ve I & Teli Home Butik adlı yarı akıllı evleri ile satış hizmeti veriyor.Bolu kent merkezinde yaptığı birbirinden güzel binalarla bulunduğu sokağın görünümüne ve hemşerilerine rahat bir yaşam alanı sağlayan ve sadece Boluluları ev sahibi yapan Ezgi İnşaat'ın sahibi başarılı genç iş adamı Mustafa Güldemir daha güzel projelerin yapılacağını belirtti. 


İnşaat sektöründe hemşerilerimizi, I & Teli Home adlı akıllı evleri ile buluşturan Güldemir çok kaliteli evleri bütçenize göre...