28 / 04 / 2024

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.



Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi resmen başlıyor. Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Köroğlu Gazetesi'nden Servet Gökçek'in haberine göre 733 milyon liraya ihale edilen projede, Sözleşmenin imzalanmasıyla beraber 10 gün içerisinde yer teslimi gerçekleştirilerek; 1.Etap 236 adet konut, 154 adet dükkân, 34 adet ofis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ile ilgili çalışmalar ihaleyi alan firmalar tarafından başlayacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayınlanan ihale bilgilerine göre; Kentsel Dönüşüm Projesi 1.Etap 236 adet konut, 154 adet dükkan, 34 adet ofis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer teslimi yapıldıktan sonra 450 takvim gününde tamamlanacak.

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi nde kentsel dönüşüm başlıyor!

“BİZ ZORU BAŞARDIK”

Pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgili olarak açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, söz konusu kentsel dönüşüm projesi ile ilgili gelişmeleri yakinen takip ettiklerini dile getirerek "İlçeye hayırlı olsun, büyük çabalar verdik, büyük emekler verdik ve her gün takipçisi olarak bu kentsel dönüşüm projesi ile ilgili gelişmeleri yakinen takip ettik. Biz zoru başardık. İhaleyi kazanan firmalarla Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında sözleşme imzalandı, açıklanan süreç takvimine göre yakında yer teslimi yapılacak. Yer tesliminden sonra firmalar çalışmalara hemen başlayacak. Güney kısmı ile ilgili de ihale hazırlıkları sürüyor. Söz konusu süreç belki çok uzadı fakat ülkemizin yaşadığı zorlukları herkes görüyor. Pek çok devletin başına gelse belki de beyaz bayrak çekeceği Kahramanmaraş merkezli depremlerin bırakmış olduğu hasar öyle kolay kolay atlatılacak hasarlar değil. Hem can kaybımız hem de maddi kayıplara rağmen Devletimiz çok şükür dimdik ayakta. Bakanlığımız ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hem deprem bölgesinde binlerce konutu inşa ediyor hem de bizim kentsel dönüşüm projemizi hayata geçirdi. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. İlçeye ve bölgeye hayırlı olsun.” dedi.

Nilüfer Belediyesi'nden ticaret imarlı 3 arsa!

Adra GYO Manisa projesi resmen başlıyor! Şehzadeler'e 628 konutluk yeni proje geliyor!

Tapu sahipleri dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri yarın sonra sona eriyor! 


Geri Dön