22 / 05 / 2024

FAB serisi retro koleksiyonu

FAB serisi retro koleksiyonu

FAB serisi retro koleksiyonu ile “beyaz eşyada renk devrimi”ni başlatan İtalyan SMEG, tüm dünyada rakiplerine ilham kaynağı olsa da, benzeri olmayan sıra dışı renk seçenekleri ve yaşam alanlarını bu renklere boyayan zengin ürün çeşidi ile fark yaratıyor

Vestel’in efsane retro serisi kırmızı bulaşık makinesi kaç TL? 6 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Estetik görünümüyle mekana sıcaklık katan retro kırmızı bulaşık makinesi, aynı zamanda üstün yıkama özellikleriyle de dikkat çekiyor. Peki Vestel Retro kırmızı bulaşık makinesi fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? İşte detaylar…

Vestel’in yeni Retro buzdolabı serisi 750 TL indirimli! Vestel 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Vestel yeni Retro serisi buzdolaplarıyla havalı tasarımı nostaljiyle birleştirdi. Üstelik bu yeni Retro buzdolabı serisi 750 TL indirimli! İşte Vestel 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Vestel Retro Bulaşık Makinesi fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Vestel Retro serisi şık tasarımı, gelişmiş özellikleri ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. 5 programlı olarak geliştirilen Vestel Retro bulaşık makineleri E Enerji Sınıfına sahip. Peki, Vestel Retro Bulaşık Makineleri ne kadar satılıyor? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

JADO Retro Armatür Serisi ile 1920'leri günümüze taşıyor!

Dünya devi Ideal Standard'ın lüks segment markası JADO'nun Retro Armatür Serisi, 1920'lerin klasik görünümünü sanatsal bir yaklaşımla günümüz banyolarına taşıyor.

Ataköy Selenium Retro teslim tarihi!

Lansmanı 13 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek olan Selenium Retro 47 bin 500 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. İşte Ataköy Selenium Retro teslim tarihi...

Selenium Retro fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Selenium Retro fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Teslimlerin 2018 yılının 3. çeyreğinde gerçekleşeceği projenin Marmara Denizi'ne ve E-5 Karayolu’na cephesi bulunuyor.

Selenium Retro Ataköy Projesi!

2 blok şeklinde yükselen Selenium Retro Ataköy Projesi içerisinde konut ve ofisler bulunuyor. Selenium Retro Ataköy Projesi toplam 47 bin 500 metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro satılık!

Toplam 47 bin 500 metrekare inşaat alanında yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro satılık bağımsız birimler LEED Sertifikalı olarak hayat geçiriliyor.

Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri!

Marmara Denizi’ne bakan konut bloğu bulunan projede ön talep toplamaya devam ediyor. Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 661 01 16 olarak belirlendi.

Selenium Retro Ataköy satış tarihi!

Ön talep toplamaya devam eden proje 1000 metrekarelik kapalı sosyal tesis alanından meydana geliyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Selenium Retro Ataköy satış tarihi 13 Mayıs olarak belirlendi.

Ece Banyo'nun TRIO serisi ile kalite ve sadeliğin şıklığı bir arada!

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor. TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor.

Kale’nin Smart Edge serisi Altın Çekül ödülü aldı!

Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale’nin, ‘smart’ yaklaşımıyla hayata geçirdiği ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’, Türkiye yapı sektörünün en iyi ürün ödülü ‘Altın Çekül’e layık görüldü.

Selenium Retro projesi 13 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Avrupa Yakası’nın her geçen gün değişen ve gelişen yaşam merkezi Ataköy’de hayata geçireceği yeni ofis ve konut projesi Selenium Retro’yu satışa çıkarıyor.

FAB serisi retro koleksiyonu Haberi

FAB serisi retro koleksiyonu

Teknolojiyi estetiğe dönüştüren tasarım dahisi SMEG, pembe, mavi,  limon yeşili gibi beyaz eşyada Türkiye’de örneği olmayan renk seçeneklerini, sadece buzdolabı ve çamaşır makinesinde değil, ankastre ve solo bulaşık makineleri başta olmak üzere, fırın ve ocaklar da dahil tüm ürünlerde sunuyor.



SMEG, hayatı beyaz ve gri yaşamak istemeyenlere, FAB serisi renkli ürünleri ile yaşamı diledikleri renge boyama özgürlüğünü ve ayrıcalığını tattırıyor. Buzdolabı ve çamaşır makinesinde, kırmızı, siyah, yeşil, krem gibi renklere öncülük eden SMEG, bunların çok ötesindeki renk alternatifleri ve aynı rengi birçok farklı üründe sunarak ayrıcalık yaratıyor. 


Buzdolabı ve çamaşır makinesinin yanı sıra bulaşık makinelerinin de renkli olmasını isteyenler için, SMEG birbirinden çekici 8 farklı renk seçeneği sunuyor. Ankastre’deki siyah, kırmızı, krem ve pembe renklerine ek olarak solo modelinde, gümüş, turuncu,...