04 / 05 / 2024

Faben Yapı Mobilya ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Faben Yapı Mobilya ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Faben Yapı Mobilya ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nazım Duran ve Gülay Kızılbağ ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 16 Eylül'de Esenyurt, Osmangazi Mahallesi, Vatan Caddesi'nde kuruldu.

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Örü tarafından kuruldu.

İvme Madencilik Yapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvme Madencilik Yapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Güncüm tarafından kuruldu.

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Türkoğlu tarafından kuruldu.

Axess Kart, elektronik, mobilya ve yapı market alışverişlerinizde 75 TL chip paza kazandırıyor

Axess kredi kartınızla elektronik, mobilya ve yapı market sektörlerinden yapacağınız toplam 2000 Türk Lirası ve üzeri alışverişinize 75 Türk Lirası değerinde chip para kazanma fırsatını kaçırmayın! İşte 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek kampanyanın detayları… 

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

İkramoğlu Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkramoğlu Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Şirin Bazuk tarafından kuruldu.

Nazen Yapı Malzemeleri Mobilya Elektrik Otomotiv Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazen Yapı Malzemeleri Mobilya Elektrik Otomotiv Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mert Çolak tarafından kuruldu.

İbşir Yapı İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbşir Yapı İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Turan İbşir tarafından kuruldu.

Onçi Yapı Malzemeleri Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onçi Yapı Malzemeleri Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Onur Çiçek tarafından kuruldu.

Faben Yapı Mobilya ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Faben Yapı Mobilya ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Faben Yapı Mobilya ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nazım Duran ve Gülay Kızılbağ ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 16 Eylül'de Esenyurt, Osmangazi Mahallesi, Vatan Caddesi'nde kuruldu.


Faben Yapı Mobilya ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MOBİLYA VE AHŞAP EŞYA a.Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası,  koltuk, oda kapısı, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b.Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak c.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını,...