05 / 05 / 2024

Faber İnşaat Casa Mia iletişim

Faber İnşaat Casa Mia iletişim

Faber İnşaat Casa Mia Tuzla ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor ve peşin ödeme yapıldığında indirim uygulanıyor. Tuzla Casa Mia Evlerinde dairelerin anahtar teslimleri hemen yapılıyor...

Casa Bella İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casa Bella İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Alp Akın tarafından kuruldu.

Casa Nostra Turizm Otelcilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casa Nostra Turizm Otelcilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Rıhab Chalbı Ep Bouallaguı ve Achraf Bouallaguı ortaklığında kuruldu.

Casa Swıss Internatıonal İnşaat Taahhüt Danışmanlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Casa Swıss Internatıonal İnşaat Taahhüt Danışmanlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli le Rene Hofer ve Gerhard Haunschıld ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ümraniye Beyce Konakları'nda fiyatlar 610 bin TL'den başlıyor!

Beyce Konakları Projesi Ümraniye ilçesi, Tantavi Mahallesinde yükseliyor. Proje; Termikel Grup bünyesinde bulunan Faber İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Pekcan Havuz, Casa De Playa'da havuz inşaatını tamamladı!

Pekcan Havuz, İzmir ve Ege Bölgesi'ndeki prestij projelerine Kuryap İnşaat'ın rezidans ve otel konseptini bir arada sunduğu yeni projesi Casa De Playa' yı da ekledi...

LA Casa İnşaat Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

LA Casa İnşaat Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Çetinkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da atih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde kuruldu.

Gül İnşaat Alto Casa Residence Evleri!

Gül İnşaat Alto Casa Residence Evleri İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salon daire seçenekleri mevcut...

Gül İnşaat Alto Casa Residence teslim tarihi!

Gül İnşaat Alto Casa Residence teslim tarihi ile ilgili bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz. Proje, Gül İnşaat tarafından inşa ediliyor ve de 9 katlı 8 bloktan oluşuyor.

Faber Yapı Doğaltaş Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sancaktepe Şubesi açıldı!

Faber Yapı Doğaltaş Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sancaktepe Şubesi, Yavuz Cinkaya tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Tuzla Casa Mia fiyat listesi!

Faber İnşaat Casa Mia Tuzla projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 2 oda 1 salon bahçeli, 2 oda 1 salon normal daire mevcut. Tuzla Casa Mia fiyat listesi bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz...

Faber İnşaat Casa Mia Tuzla satılık!

Faber İnşaat Casa Mia Tuzla satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 2 oda 1 salon bahçeli, 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Casa Mia Faber İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Faber İnşaat Casa Mia iletişim Haberi

Faber İnşaat Casa Mia iletişim

6 bin 658 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan Casa Mia projesi Faber İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Tuzla'da inşa edilen Casa Mia Evlerinde satışlar devam ediyor. 


Faber İnşaat Casa Mia Tuzla ödeme planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. Anahtar teslimlerinin hemen gerçekleştiği Casa Mia Evlerinde 1+1, 2+1,2+1 dubleks ve 3+1 tipinde daireler bulunuyor.


Tuzla Casa Mia fiyatları bilgisine göre daireler minimum 139 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Faber İnşaat Casa Mia Tuzla ödeme planı bilgisinden hemen önce projenin sosyal donatılarından bahsedelim.


Casa Mia Tuzla Konutlarında çocuk oyun alanları, 24 saat fiziki güvenlik, kapalı otopark, 2 adet sosyal tesis ve açık yüzme havuzu bulunuyor. Faber İnşaat Casa Mia Tuzla satış ofisi ile 0216 447 44 42 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


Faber İnşaat Casa Mia Tuzla ödeme...